Sem-pappa

SUOMESSA, ERITYISADOPTIO
Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2003

19.11.2013
Sem-appa muutti viettämään leppoisia eläkepäiviä Helsinkiin!
 

22.9.2013
Sem-pappa pääsi kesällä Suomeen kotihoitoon. Papan vaivat alkavat olla hoidettu ja Pappa haluaisi päästä viettämään leppoisia eläkepäiviä lopulliseen kotiin!

Sem-pappa on arviolta noin kymmenen vuotias. Sen menneisyydestä tiedetään sen verran, että se on elellyt alkoholistiporukan koirana Viipurin laitamilla. Hoito on ollut mitä sattuu, ja Papan iho sekä korvat olivat päässeet todella pahaan kuntoon. Kesällä Pappa hylättiin kokonaan, ja se alkoi pyöriä lähikylässä etsimässä ruokaa pihoilta. Irina kuuli yksinäisestä ja huonokuntoisesta vanhuskoirasta ja kävi hakemassa pappakoiran tarhalle turvaan.

Tarhalla pahasti tulehtuneen ihon ja korvien hoitaminen kuntoon on jokseenkin mahdotonta. Totesimme Sem-papan erittäin sympaattiseksi ja vielä elämänhaluiseksi pojaksi, joten halusimme antaa sille vielä mahdollisuuden onnellisiin eläkepäiviin. Sem-papalle järjestyikin onneksi hoitopaikka Suomesta ja poika pääsi tänne hoidettavaksi.

Vaikka Sem-papalla on ikää jo kymmenisen vuotta, on se silti hyvin ystävällinen ja elämäniloinen poika. Kummien tuen avulla olemme saaneet hoidettu Papan pahan korvatulehduksen sekä ihotulehduksen. Korvat voivat vaatia hoitoa jatkossakin, ja muutenkin vanhan koiran kanssa pitää tietysti varautua vaivojen hoitoon.

Ikä on vienyt Papalta kuulon jo lähes täysin. Lenkeillä Pappa kulkee hienosti mukana vapaana, mutta koska Pappa ei kuule esimerkiksi lähestyviä autoja, tulee ulkoiluttajan olla tarkkana ja toimia Papan korvina.

Pappa tulee kissojen ja narttukoirien kanssa toimeen hyvin. Haisunäätäkään ei tuota sille ongelmia! Myös urospennun kanssa se tuli juttuun, mutta suhtautumisesta toisiin aikuisiin uroksiin emme osaa sanoa.

Kaikkiaan Pappa on hyvin kultainen poika ja sen lempeä katse sulattaa sydämen kuin sydämen. Pappa pitää kaikista ihmisistä ikään ja kokoon katsomatta. 

Pappa on Vihdissä kotihoidossa ja lisätietoja saa Nooralta numerosta 0408342427, kunhan adoptiohakemus on ensiksi täytetty. Papalle etsitään joko loppuelämän hoitopaikkaa tai omaa kotia: pääasia on, että Papalle löytyisi paikka, jossa sitä rakastetaan ja hoidetaan huolella vanhuudenvaivoista ja hidastuneista askeleista huolimatta.