Alma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 30 cm, 6 kg)
Syntymäaika: 2008

10.5.2013
Alma sai kodin Lappeenrannasta.

24.2.2013
Alma on seurallinen ja eloisa tyttö, joka etsii uutta kotia, koska Alman iäkäs omistaja ei enää pysty siitä huolehtimaan.

Olga oli saanut avunpyynnön iäkkäältä viipurilaiselta rouvalta, joka raskain mielin joutui toteamaan, etteivät voimat enää riitä koirasta huolehtimiseen. Olga järjesti Almalle sijaiskodin, sillä ainoana koirana asumiseen tottunut Alma pelkäsi Olgalla olevia muita koiria.

Alma on iloinen ja seurallinen tyttö, joka rakastaa reippaita ulkoilulenkkejä. Alma rakastaa myös leikkimistä, ja lelut saavatkin hurjaa kyytiä, kun Alma innostuu niiden kanssa peuhaamaan. Ihmiset ovat kovin paljon Alman mieleen, ja tyttöä voisikin sanoa jo varsin tottelevaiseksi koiraksi. Alma on asunut myös kissojen kanssa ilman ongelmia.

Jos uudessa kodissa on ennestään koira, olisi sen syytä olla pieni ja rauhallinen, jotta Alma voisi siihen sopeutua. Myös ainoaksi silmäteräksi Alma voisi sopia. Vaikka Alma on pieni ja kiltinoloinen koira, tulee uuden omistajan muistaa se, että se on silti ihan aito koira: se tarvitsee johdonmukaista käsittelyä ja koiramaista elämää, jotta sen elämästä tulisi tasapainoinen ja onnellinen. Alma voisi muuttaa Suomeen vaikka heti.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.