Fania

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 7/2013

21.11.2013
Fania sai kodin Helsingistä.

20.10.2013
Fania on eloisa ja sydämellinen tyttö! Yhtään kainostelematta Fania hakee huomiota ja rapsutuksia kaikilta vierailta, ja kuka nyt voisikaan olla silittelemättä tätä kaunokaista.

Fania ja siskonsa Fenia ovat hyvin samankaltaiset, elämäniloiset ja reippaat siskokset. Fania vaikuttaa aktiiviselta ja touhukkaalta pennulta, joten Fanian unelmakoti olisi sellainen, jossa kaivataan pienehköä lenkkikaveria, mutta jossa pieni koira ei tarkoita sitä, etteikö koiran kanssa tarvitsisi lenkkeillä reippaasti. Kaikki muukin koiran aktivointi ja yhteinen puuhailu olisi Faniasta varmasti tervetullutta.

Viipurin koirat - Fania

29.9.2013
Kaunis Fania-tyttö löydettiin hylättynä sisaruksiensa kanssa. Nyt ihastuttava luppakorva odottaa onnensa kääntyvän ja oman kodin löytyvän!

Fania, ja sen sisarukset Fenia ja Funtik, syntyivät kesällä vahinkopentuina. Syksyn saavuttua perhe palasi kaupunkiin, mutta huolivat ainoastaan pentujen emon mukaansa, ja jättivät kolme pientä pentua yksin oman onnensa nojaan. Onnettarella oli kuitenkin näppinsä pelissä, sillä naapuri löysi ne sattumalta ja toimitti pentueen turvaan Olgan luokse.

Pennut ovat nyt noin kolmikuisia. Fania ei ole elämässään vielä paljoa nähnyt, ja toivookin tarhaelämän olevan pian taakse jäänyttä elämää. Pentujen vanhemmista meillä ei ole tietoa, joten tuleva koko jää arvailtavaksi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.