Arimo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2009

7.2.2013
Arimo sai kodin Jyväskylästä!

1.1.2013
Musta, keskikokoinen, uros – Arimo ei ole saanut hyviä kortteja kodinetsintään, mutta kyllä tämä kiva poika silti kodin ansaitsisi!

Irinan tarhalla riittää mustia koiria: valitettavasti silloin käy usein niin, että uusi koira hukkuu muiden joukkoon, vaikka se olisi kuinka mukava ja ystävällinen. Arimolle lienee käynyt juuri niin, ja siksi se pääsee vasta nyt kodinetsijöiden joukkoon, vaikka poika on ollut tarhalla ainakin kuukausia, kenties pidempäänkin.

Arimo suhtautuu ihmisiin hyvin ystävällisesti ja luottavaisesti olematta kuitenkaan rasittavan innokas. Se vaikuttaa koiralta, joka on voinut asua joskus kotikoirana: varmuutta tästä meillä ei kuitenkaan ole.

Arimo on asunut samassa aitauksessa sekä urosten että narttujen kanssa, ja se on vaikuttanut tulevan kaikkien kanssa hyvin toimeen. Toki se on aikuinen, kohtuullisen itsevarma uros, joten varauksetta sitä ei uskalleta suositella toisen uroksen kaveriksi. Kiva tyttökoira olisi kuitenkin takuulla Arimon mielestä iso plussa!

Arimo on kovin peruskoira: keskikokoinen, musta pystykorva.  Siinä ei ole mitään ulkoisesti huomiota herättävää, ja siksi se on helppo olla huomaamatta kymmenien muiden koirien joukossa. Mutta kun Arimoon tutustuu, huomaa heti, miten mukavasta ja ystävällisestä pojasta onkaan kyse. Arimo voisi aloittaa uuden elämän Suomessa vaikka heti, joten vain se ihana ihminen puuttuu, joka haluaa antaa tälle kivalle pojalle uuden tilaisuuden!

Katso video Arimosta:

Viipurin koirat - Arimo