Lusha

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 30 cm)
Syntymäaika: 2010

25.7.2013
Lusha löysi kodin Helsingistä.

26.4.2013
Pikkuinen Lusha on arka tyttö: mieluiten se pitäisi selvän välimatkan vieraisiin ihmisiin, mutta tuttujen kesken Lusha on kiltti ja rauhallinen tyttö.

Lusha päätyi Olgan tarhalle jo viime vuoden loppupuolella. Lusha oli silloin viimeisillään kantavana, ja pian se pyöräyttikin kolme pentua maailmaan. Stasik, Svetik ja Sania ovat kaikki jo muuttaneet Suomeen, joten vihdoin olisi aika etsiä pentujen pienelle emollekin koti.

Lusha suhtautuu vieraisiin ihmisiin hyvin ujosti. Vapaaehtoisesti se ei halua tulla siliteltäväksi, mutta kun Olga nostaa sen syliinsä, saamme mekin sitä silitellä. Lusha vaikuttaa rauhalliselta ja tuttujen ihmisten kesken ystävälliseltä tytöltä.

Koska Lusha on arka, emme luovuta sitä kotiin, jossa on alle 15-vuotiaita lapsia. Sopivin koti tytölle voisikin olla rauhallinen aikuisperhe, jossa aran tytön kotiuttamiseen ja rauhalliseen sopeuttamiseen ehditään ja jaksetaan panostaa. Kunhan Lusha on kotiutunut, tulee siitä omille ihmisilleen todennäköisesti kiltti ja ystävällinen seuralainen – kuten se on nyt Olgallekin. Mutta sopeutumisen eteen täytyy jaksaa tehdä töitä, eikä Lushasta varmaankaan koskaan kuoriudu maailman rohkeinta tai reippainta pikkukoiraa. Vaan onneksi kaikkien ei sellaisia tarvitse ollakaan!

Rokotustensa puolesta Lusha on valmis aloittamaan uuden elämän Suomessa, joten odottelemme pitkäjänteisen ja rauhallisen pikkukoiraa etsivän koiraihmisen yhteydenottoa. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.