Malta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 06/2009

25.4.2013
Maltan pitkä odotus päättyi! Malta muutti Riihimäelle.

16.8.2012
Malta on odottanut kotia jo pitkään. Malta on iloinen, avoin ja ystävällinen tyttö, jonka toivoisi löytävän vihdoin oman kotinsa.

Malta alkaa olla jo aikuinen koira, joten pahimmat nuoruusiän riekkumiset alkavat olla takana. Silti Malta on eloisa ja iloinen tyttö, joka takuulla rakastaisi pitkiä lenkkejä ja muuta kivaa puuhaamista omistajansa kanssa. Malta tulee edelleen hyvin toimeen aitauksessa olevien muiden koirien kanssa, ja Malta voisikin sopia hyvin uroskoiran kaveriksi.

Malta on sopusuhtainen ja kaunis tyttö, jolla on pystykorvat ja hieman kippura häntä. Vuoden iässä Malta-tyttö sai jo kertaalleen kodin Viipurista, mutta koti osoittautuikin huonoksi. Olga ei halunnut jättää tyttöä huonoihin oloihin vaan haki tytön takaisin tarhalle odottamaan sitä hyvää ja ehdottomasti lopullista kotia. Niin kuin kuvistakin näkyy, Malta kävelee hihnassa ja on muutenkin varsin mukava ja mutkaton nuori neiti. Malta on sterilisoitu.

Katso video Maltasta:

Viipurin Koirat - Malta

19.9.2010
Malta on usean tapaamisen kokemuksella osoittautunut tosi mukavaksi ja reippaaksi tytöksi. Malta ei ujostele eikä arastele vierailijoita vaan tulee innokkaasti tervehtimään kuitenkaan liikaa riehaantumatta. Malta tulee tarhassaan olevien urosten ja narttukoirien kanssa hyvin toimeen. Kovasti innostuessaan Maltalta saattavat hyvät käytöstavat joskus unohtua, mutta riitaa ei tyttö muiden kanssa haasta. Malta kaipaa omistajaa, joka jaksaa sen kanssa lenkkeillä ja puuhastella. Reipas uroskoira kaverina olisi Maltalle varmasti mieleen.

Katso video Maltasta:

Viipurin koirat - Malta

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.