Taimi

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2012

24.11.2013
Taimin ja kanojen yhteiselämä on alkanut sujua paremmin ja Taimi saa jäädä kotiinsa.

25.7.2013
Taimi etsii uutta kotia, koska yhteiselo kanojen kanssa ei onnistunut.

Taimi elää tällä hetkellä normaalia maalaiskoiran elämää Vesivehmaalla, mutta on toistuvasti murtautunut kanojen kimppuun ja nyt joutuu  etsimään uutta kotia. Muutoin Taimi on mitä mukavin koira. Se pysyy omassa pihapiirissa ja tulee koiriin tottuneiden kissojen kanssa toimeen. Taimi osaa peruskäskyt ja sietää hoitotoimenpiteet mukisematta. Yksinolot työpäivien ajan eivät ole ongelma. Taimi pitää toiminnasta ja nauttisi varmasti harrastavasta kodista, miksei koirakaveristakin. Taimi on rohkea ja kaikille ystävällinen, joten lapsiperhekin saattaisi tälle tytölle sopia.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

-------------------------------------------------------------

17.1.2013
Taimi sai kodin Päijät-Hämeestä!

13.12.2012
Pörröisestä Taimista tuskin jää kovin pikkuista tyttöä, mutta eihän se koko koiraa pahenna!

Eräs paikallinen eläinten ystävä oli löytänyt Tarmon, Taimin ja Tyynen piileskelemästä hylätyn kerrostalon kellarista. Ujosti kolmet tummat olivat tuijottaneet häntä hämärässä oviaukossa, ja hetken houkuttelun jälkeen hän oli saanut pennut yksitellen kiinni ja autoon. Kotiinsa hän ei pystynyt ottamaan kolmea isoa pentua, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kuljettaa ne kaikki Irinan tarhalle.

Taimi on ehkä vähän totisen oloinen tyttö, mutta se johtunee vain siitä, että tyttöä vielä hieman jännittää olla vieraiden ihmisten kanssa tekemisissä. Hetken tuttavuuden tekemisen jälkeen ujostelu kuitenkin vähenee ja Taimi alkaa kaivata kovasti huomiota vierailtakin ihmisiltä.

Koska Taimista kasvaa todennäköisesti sellainen XL-koon tyttö, tulee uuden omistajan olla valmistautunut siihen, millaista on elää ison ja koulutustakin vaativan koiran kanssa. Pörröisen turkin ja pehmoisen katseen ei siis saa antaa hämätä, vaan Taimiin on suhtauduttava kuten mihin tahansa pentuun: johdonmukaista kasvatusta, käytöstapojen koulutusta ja mielekästä tekemistä on riitettävä, jotta tytöstä kasvaa tasapainoinen ja mukava koirakansalainen.

Taimi lupaa hurmata nappisilmillään koko uuden naapuruston, kunhan Taimin arvoinen omistaja on meille ilmoittautunut!

Katso video Taimista:

Viipurin koirat - Dalmis & Taimi