Rumba

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60 cm, 30 kg)
Syntymäaika: 2010

17.7.2013
Irinan tarhalta puuttuu jotain oleellista, kun Rumba on poissa. Rumba on onneksi paremmassa paikassa, nimittäin Suomessa omassa kodissa!

9.3.2013
Rumba-parka vetää puoleensa riitapukareita. Ihan kuin elämä ei olisi tarhalla ankeaa muutenkin, jostain syystä riidanhaluiset uroot iskevät silmänsä ja hampaansa juuri komeaan Rumbaan.

Rumban kuonoon onkin jo kertynyt arpia koko joukko, vaikka se on vielä nuori koira. Rumba itse ei tappeluista välittäisi, ja se tuntuukin suhtautuvan tosiin koiriin tarhan ahtaudessakin varsin kohteliaasti.

Ihmisiä Rumba rakastaa, ja se nauttii niin kovin mielellään pienistä silittelyhetkistä. Lyhyturkkisena koirana Rumballe elämä tarhaolosuhteissa on kovin ankaraa.

Viipurin koirat - Rumba 9.3.2013

20.1.2012
Rumba elää isossa laumassa Irinan tarhalla. Luonteeltaan Rumba on oikein mukava: ystävällinen, suhteellisen rauhallinen ja hyvin muiden koirien kanssa toimeen tuleva. Rumba on jo aikuiseksi varttunut uros, joka on asunut Irinan tarhalla ainakin vuoden verran.

Rumba ei välttämättä koskaan ole asunut sisällä asunnossa tai kulkenut hihnassa. Siksi uuden omistajan tulee varautua siihen, että arkielämässä tarvittavien taitojen opetteluun pitää varata aikaa. Voi olla, että Rumba oppii ne hetkessä, mutta voi myös olla, että sopeutumiseen menee pidempi aika. Mitään estettä sille ei kuitenkaan ole, etteikö Rumbasta vielä hienoa kotikoiraa tulisi. Luonteeltaan se on hyvin ystävällinen ja ihmisläheinen, joten tarvittavat edellytykset uudelle, paremmalle elämälle jonkun kivan ihmisen parhaana ystävänä ovat kunnossa.

Rumban arvioidaan syntyneen vuonna 2010. Se on noin 60 cm korkea ja painoa sillä on noin 25 kg. Muutto Suomeen onnistuu heti, kun pojalle sopiva uusi koti on löytynyt.

Katso video Rumbasta:

Viipurin koirat - Rumba ja Pipsa 1.12.2012

Viipurin koirat - Rumba

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.