Sanni

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

26.7.2013
Iloinen Sanni sai kodin Helsingistä.

9.8.2013
Sanni on hyvin iloinen ja seurallinen pentu. Pieni häntä vipattaen Sanni on salamana paikalla, kun jotain hauskaa tapahtuu!

Sanni ja sen veljet Sakari ja Sami hylättiin jo hyvin pieninä Irinan tarhalle. Siellä pennut ovat nyt varttuneet siihen ikään, että omaan kotiin olisi jo aika päästä.

Sanni on pentueen vilkkain ja reippain - varsinainen ilopilleri. Sanni seuraa kuin varjo aitauksessa liikkuvia ihmisiä, ja pienillä naskalihampaillaan se koittaa tarttua niin housunlahkeeseen kuin vieressä viipottavan toisen pennun häntään. Sanni rakastaa ihmisten seuraa ja kovasti toivommekin, että Sanni pääsisi jo pian omaan kotiin.

Sanni odottaa uudelta kodiltaan kaikkea sitä, mitä jokainen pentu tarvitsee: huolenpitoa, tapakasvatusta, riittävää touhuamista ja aktivointia, ettei tytön tarvitse alkaa keksiä omatoimisia huveja. Tämän reippaan tytön seurassa ei aika takuulla tule pitkäksi!

Viipurin koirat - Sanni

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.