Timoti

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (yli 65 cm)
Syntymäaika: 10/2011

11.11.2013
Timotin kuulumisia:

"Timoti on vallan valloittava, joskin kokonsa ja epäluuloisen asenteensa takia hieman haastava nuori mies. Ensimmäiset pari kuukautta meni vatsavaivojen kanssa taistellessa, nyt harjoitellaan ahkerasti remmissä ohittamista ja vieraiden ihmisten sietämistä. Tullessaan Timoti oli paniikissa ja lähes toimintakyvytön pitkän aikaa, mutta nyt alkaa arki luistamaan. Timoti oppii salamana uusia asioita kun on kerran huomannut, että tekemällä kivoja temppuja voi saada ruokaa.

Alkuun ei pelokas poika uskaltanut juuri edes syödä saati tehdä tarpeitaan, mutta nyt maistuu ruoka paremmin kuin hyvin. Vieraat ihmiset ovat edelleen tosi pelottavia, mutta ollaan löydetty yhteinen sävel pelottavuuksiin totuttelemisessa. Timoti on oppinut koskettamaan pyynnöstä pelottavia asioita ja ihmisiä eikä sen jälkeen enää olekaan ihan niin jännittävää. Muutama onnekas on jo päässyt Timotia rapsuttelemaankin. Toisten koirien kanssa Timoti tulee hienosti juttuun, mutta remmissä kulkeminen on vaikeaa, kun kaikkia ei olekaan lupa mennä tervehtimään eikä remmissä pääse leikkimään. Harjoitukset ovat kuitenkin käynnissä, ja pikkuhiljaa Timoti alkaa tajuta mistä on kyse.

Timoti on ihana ja lempeä poika, joka yksi kerrallaan hurmaa pahimmatkin tarhakoirien epäilijät. Töitä on vielä paljon tehtävänä, mutta pienen pienin askelin etenemällä Timotin luottamus kasvaa, ja arki sujuu vähemmällä stressillä."

2.5.2013
Isoja poikia harvemmin onnistaa, mutta Timoti pääsi kuin pääsikin vihdoin omaan kotiin. Timoti muutti Turkuun.

23.10.2012
Timotista on kasvanut uskomattoman komea uros. Timoti on nelisenkymmentä kiloa koirapoikaa varustettuna suurella sydämellä!

Takana ovat ne ajat, kun Timoti saapui tarhalle lähes karvattomana pikkuraasuna, pahasta ihottumasta kärsien. Timoti on kasvanut lähes miehen ikään tarhalla. Jos sydämesi lepattaa isommille koiruuksille, täytäthän adoptiohakemuksen Timotista! Muistathan kuitenkin, että tarhalla kasvanut koira ei välttämättä osaa kulkea hihnassa ja tarvitsee paljon ohjausta oppiakseen kotikoiran tavoille.

Katso video Timotista: 

Viipurin koirat - Timoti 20.10.2012

9.4.2012
Timoti on lempeä ja iloinen nuorukainen. Poika on haljeta onnesta, kun se saa ihmisseuraa aitaukseensa. Myös toisten koirien kanssa Timoti tulee juttuun hienosti.

Timoti on nyt noin puolivuotias, mutta mittaa pojalla alkaa olla jo yli 60 cm ja painoakin reilusti yli parikymmentä kiloa. Mikään kukkakeppi tai pikkukoira Timotista ei siis jää. Mutta kyllähän kiltillä ja komealla pojalla kokoa saa ollakin!

Ison ulkokuoren alla asuu kuitenkin edelleen kiltti ja herttainen pikkupoika, joka haluaa painaa päänsä kainaloon ja loputonta halailua ihmisiltä. Timoti on hyvin hellyyttävä, sillä vähän kömpelön ja keskenkasvuisen olemuksen takana se on kovin ihmisrakas ja lempeä poika. Hirmuisesti Timoti haluaisikin löytää kodin, johon kaivattaisiin komeaa, kilttiä ja reipasta poikakoiraa lenkkikaveriksi!

Katso video Timotista:

 

Viipurin koirat - Timoti

29.2.2012
Timoti-poika on valloittava veijari. Silmäkulmassa sillä riittää aina pilkettä, ja uteliaana ja iloisena Timoti temmeltää heti etunenässä sinne, missä jotain mielenkiintoista tapahtumassa.

Mistähän lie Timoti-raukka oli päätetty laittaa Viipurin katuja mittailemaan. Eräänä pakkasaamuna paleleva poika oli surkeana lähtenyt seuraamaan torille matkalla ollutta mummoa. Pennun selviytymismahdollisuudet kovassa pakkasessa olisivat olleet onnettomat, joten mummoa alkoi säälittää reppanan tilanne. Hänen onnistui välittää tieto eksyneestä pennusta Irinalle, joka nouti pojan tarhalle.

Timotilla riittää tarhalla nyt seuraa ja ruokaa, mutta eihän tarhalla eläminen silti koskaan ole oikein pienelle pennulle. Reipas Timoti haluaisikin mahdollisimman pian päästä tutkimaan maailmaan tarhan ulkopuolella: mistä löytyy jännimmät hajut, mistä kovimmat riehumiskaverit ja mistä se rakkain kainalo, johon voi iltaisin painaa pään.

Timoti on ystävällinen ja iloinen poika, jonka arvioidaan syntyneen lokakuun puolessa välissä 2011. Timoti voisi heittää hyvästit tarhakavereilleen vaikka heti, kunhan se uusi elämä Suomessa olisi ensin tiedossa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.