Viena

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

7.11.2013
Viena adoptoitiin Kirkkonummelle.

10.9.2013
Suloinen Viena on sisaruksiaan ujompi, eikä tyttö oikein vielä uskalla tehdä tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Rauhallisesti lähestymällä Viena antaa kuitenkin silittää.

Viena ja sen sisarukset Viola ja Verneri oli hylätty Irinan tarhalle elokuussa. Kaikkiaan pentuja oli viisi, ja ne olivat hyvin likaisia ja huonokuntoisia. Pian tarhalle jättämisen jälkeen sisaruksista kaksi menehtyi, mutta kaikeksi onneksi Viena sekä Viola ja Verneri selvisivät ja alkoivat vahvistua.

Viena on vielä hieman ujo pentu: houkuttelemallakaan tyttö ei oikein tohdi tulla luokse, vaan se mieluummin jää syrjään katselemaan muiden pentujen touhuja ja aitauksessa puuhailevia ihmisiä. Uskomme kuitenkin, että Viena reipastuu nopeasti, kunhan se pääsisi pentulaumasta omaan kotiin ja oman ihmisen opastukseen.

Viena on huomiota herättävän kaunis pentu. Kuitenkaan sille, kuten ei millekään muullekaan koiralle, tule tarjota kotia ilman vakaata harkintaa. Takuuvarmaa kun on, että koiranomistamisessa tulee vastaan niin ylä- kuin alamäkiäkin, ja niistä huonoistakin päivistä pitää jaksaa päästä yli - seuraavat yli kymmenen vuotta.

Koska Viena on vielä vähän ujo, etsii se sellaista omistajaa, joka jaksaa alusta asti totuttaa tyttöä rauhallisesti ja sinnikkäästi moniin uusiin asioihin. Eiköhän tästä tytöstä vielä reipas riiviö kuoriudu!

Vienan arvioidaan syntyneen kesäkuussa 2013. Tyttö on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolessa välissä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.