Uta

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 4/2013

5.9.2013
Uta sai kodin Espoosta.

11.7.2013
Uta-tyttönen on itse suloisuus, mutta pentueen ujoimmasta päästä ja siksi toivommekin sen löytävän itselleen pikaisesti oman kodin.

Uta ja sen sisarukset UnaUmkaUssi ja Urik ovat kaikki pieniä, töppöjalkaisia pentuja. Pentujen isä on sivuillamme kotia etsivä Roma ja pentujen äiti pieni, siro ja kaunis vaalea Lumi, joka ei ainakaan vielä etsi kotia kauttamme (ks. video). Pentujen vanhemmat hylättiin viime syksynä ja talven ne viettivät etsimällä ruokaa roskiksista. Pennut syntyivät keväällä ja koko perhe pelastettiin Olgan hoiviin.

Uta ja veljensä Urik ovat selvästi perineet isänsä värityksen. Utaa jännittää kovasti vielä vieraat ihmiset ja lähestyessä tyttöstä katsookin se välillä parhaaksi pujahtaa piiloon asuntoauton alle. Sylissä pikku neito osaa kuitenkin olla kiltisti ja ystävällisesti. Olgan kanssa ne ovat kuitenkin jo kuin vanhoja tuttuja, joten Utakin varmasti reipastuisi jos pääsisi omaan turvalliseen ja rakastavaan kotiin. Oikean kodin löydyttyä Uta on valmis matkustamaan Suomeen heinäkuun lopusta alkaen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.