Betty

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 30 cm)
Syntymäaika: 2010

13.6.2013
Betty sai kodin Kellokoskelta.

13.5.2013
Betty on pieni ilopilleri: häntä huiskien se pomppii isompien koirien joukossa, ja suurella riemulla tulee syliin siliteltäväksi.

Bettyä ei ole koolla pilattu: sievä neiti painaa ehkä kuutisen kiloa, ja korkeus huitelee noin 30 senttimetrissä. Mutta eihän se pieni koko mitään haittaa, varsinkin kun reippautta riittää isompienkin joukossa pärjäämiseen!

Betty tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Ja ihmiset ne vasta ovatkin Bettyn mieleen: häntä heiluen Betty tulee tervehtimään jokaista vierasta, ja epäröimättä Betty haluaa syliin nauttimaan vähän silityksistä. Olgan mukaan Betty onkin varsinainen sylikoira.

Pienestä koostaan huolimatta Betty on varsin eloisa ja reipas tyttö, joten sohvankoristeeksi tai kassikoiraksi ei tästä pikkutytöstä ole. Mutta sellaisen omistajan luo Betty muuttaisi oikein mielelläään, joka ymmärtää, että pienikin koira tarvitsee liikuntaa, aktiviteetteja ja tapakasvatusta siinä kuin isommatkin koirat.

Seurallinen Betty tulee lisäksi toimeen hyvin myös Olgan kissojen kanssa. Bettyllä on rokotuksetkin jo voimassa, joten tämä pieni kaunokainen voisi valloittaa uudet kotikulmansa koska tahansa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.