Neva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

7.11.2013
Neva sai kodin Siilinjärveltä.

10.7.2013
Ujopiimä Neva ei oikein tiedä kipittäisikö karkuun vai uskaltaisiko tulla muiden mukana herkkuja ottamaan. Kiltti, ystävällinen ja vähän ujo on vielä tämä pieni sakumix-tyttö.

Neva hyörii, pyörii ja painii muiden pentujen kanssa. Leikistä ei tule loppua ennen kuin viimeisetkin voimat ovat ehtyneet ja sitten väsähdetään varjoon pötköttämään. Neva on vielä hieman ujo meitä vieraita tarhamatkalaisia kohtaan, mutta kovasti se haluaisi silti tutustua. Kun istuu pentujen aitauksessa ja rapsuttelee muita iloisia pentuja, voi tuntea kuinka Nevan pieni nenänpää nuuskuttaa selän takana ja tutkailee mitäs kaikkea jännää ja mielenkiintoista tässä tyypissä on.

Nevasta kasvanee vähintään keskikokoinen tyttö, ja se tulee tarvitsemaan omistajan, joka huolehtii tapakasvatuksesta ja siitä, että aktiivinen ja nuori koira saa purkaa energiaansa liikuntaan ja muihin mukaviin aktiviteetteihin.

Pieni ja suloinen Neva on valmis matkaamaan Suomeen heti kun oikea koti ilmaantuu!

Viipurin koirat - Neva

Viipurin koirat - Neva

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.