Muusa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 1/2012

16.2.2013
Muusa saapui Suomeen kotihoitoon ja sai kodin hoitopaikastaan.

19.12.2012
Ystävällinen ja ihmisrakas Muusa koittaa painautua jalkoja vasten koko painollaan: pysythän siinä ja rapsutat minua!

Muusa on vajaan vuoden ikäinen tyttö, joka oli tuotu tarhalle. Tuoja sanoi löytäneensä tytön kadulta, mutta totuutta on mahdoton veikkailla: ”löytäminen” on kätevä tapa myös hylätä suloisesta pennusta teini-ikäiseksi varttunut koira.

Muusa meni tarhalle joutumisesta hämilleen. Kilttinä ja nuorena tyttönä se sai heti alkajaisiksi hammasta joltain tarhan koirista, ja nyt Muusa toivookin pääsevänsä pian kotiin, ettei se joudu enempää kiusatuksi.

Muusa on hyvin ystävällinen ja iloinen tyttö: se tekee kaikkensa, että saisi jäädä viereeni istumaan, painautuen koko voimallaan minua vasten. Muusa on reipas tyttö, mutta ainakin vielä se näyttää jäävän muiden, vanhempien koirien jalkoihin. Siksi toivomme, että Muusa löytäisi pian kodin, vaikkapa toisen kiltin ja leikkisän koiran kaverina.

Muusa on eloisa nuori tyttö, joten se tarvitsee sellaisen kodin, jossa nimenomaan kaivataan reipasta lenkkikaveria ja halutaan opettaa vähän myös arkitottelevaisuutta. Muusa lienee ollut joskus jonkun koira, niin avoimen luottavaisesti se suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin. Mutta onko sillä vielä mitään arjen taitoja hallussa, sitä emme tiedä. Fiksuna tyttönä Muusa silti varmasti oppii kaiken tarvittavan, kunhan omistaja jaksaa vain tyttöä vähän opettaa.

Muusa kaipaisi pian omaa kotia, ja rokotusten osalta se olisikin valmis muuttamaan Suomeen koska tahansa.

Katso video Muusasta:

Viipurin koirat - Muusa

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.