Riimi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

18.4.2013
Riimi sai kodin Lappeenrannasta.

6.1.2013
Suloinen Riimi-tyttö löytyi hylättynä lumihangesta. Nyt Riimi koittaa tehdä tarhalla kaikkensa, että uusi, onnellinen elämä omassa kodissa voisi alkaa!

Riimi oli löydetty lumihankeen hylättynä siskojensa Rian ja Raidan kanssa. Kovassa lumipyryssä tarponut tarhan työntekijä oli sattumalta huomannut eräässä lumipenkassa muutaman tärisevän pikkupennun. Tytöt saivat saman tien kyydin Irinan tarhalle, ja siellä nämä reippaat ja elämäniloiset siskokset odottavat nyt omia koteja.

Riimi on varsin rauhallisen pentu: mietteliäänä se aina välillä pyllähtää takapuolelleen ja alkaa tarkkailla pentuaitauksen tapahtumia. Mutta eipä aikaakaan, kun lumipaakut saavat taas kyytiä, kun Riimi innostuu siskonsa kanssa riehumaan pitkin aitausta. Ihmisiin Riimi suhtautuu hyvin ystävällisesti ja avoimesti, ja iloisesti se tulee aina tervehtimään, kun menemme pentuaitaukseen.

Riimi lupaa kasvaa iloiseksi ja ihanaksi parhaaksi ystäväksi, kunhan tyttö vain ensin löytää arvoisensa kodin: sellaisen, jossa Riimiin jaksetaan uskoa niin hyvinä kuin huonompinakin päivinä, ja josta tytön ei koskaan enää tarvitse lähteä etsimään uutta kotia. Riimin rokotukset ovat ihan pian voimassa, joten Riimi odottelee kovasti kutsua omaan kotiin Suomeen!

Viipurin koirat - Riimi

Viipurin koirat - Pentuja 16.2.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.