Iikka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

22.3.2013
Iikka on adoptoitu ja asuu Espoossa!

30.1.2013
Iikka on kovin utelias nuorimies, joka vielä aavistuksen ujostelee vieraita ihmisiä. Kunhan poika pääsisi pian omaan kotiin alkaisi ujouskin painua unholaan!

Iikka ja Iiro löytyivät niin kovin tutuksi tulleeseen tapaan aamulla Irinan tarhan edestä. Siihen ne oli yön aikana hylätty ja jätetty tylysti hankeen palelemaan. Onneksi pojat on varustettu kohtuullisilla turkeilla, joten ne olivat selvinneet pakkasyöstä hengissä.

Iikka on nyt totutellut pentutalon arkeen ja ympäröivään menoon. Iikka suhtautuu kaikkeen uuteen kovin uteliaasti, mutta vielä hieman varoen: suinpäin Iikka ei ole valmis tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, vaan poika mieluummin pitää vähän rakoa ja tarkkailee touhujamme pienen matkan päästä. Herkut vievät onneksi Iikankin jännityksestä voiton ja nakkien voimalla Iikka uskaltautuu myös hakemaan herkkuja kädestä. Silittämään asti emme silti pääse.

Iikka on suloinen pentupallero, josta aikuisena varttuu varmasti komea poika, kotikulmiensa katseenkääntäjä. Mutta siihen aikuisuuteen on vielä matkaa, ja siksi Iikka toivoisi kovasti löytävänsä luotettavan ihmisen, joka luotsaisi pojan läpi pentuajan ja teini-iän, eikä hylkäisi sittenkään, kun poika on vanha ja harmaakuonoinen pappakoira. Iikka on rokotusten puolesta ihan pian valmis muuttamaan Suomeen.

Katso video Iikasta:

Viipurin koirat - Iiro & Iikka

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.