Polli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

28.7.2015
Pollin kuulumisia omasta kodista:

"Polli on nyt ollut meillä reilut kaksi vuotta. Kotiutunut hyvin. Kissat ja lapset parhaina kavereina. Todella energinen kaveri... Osaa kuitenkin nauttia myös omasta rauhasta."

7.2.2013
Polli sai kodin Kotkasta.

4.12.2012
Polli-tyttösen sisko on jo varattu Suomeen. Olisikohan Pollillekin jossain hyvä koti? 

Siskokset asustavat nyt Olgan kammarissa kamiinan lämmössä usean muun koiran ja jokusen kissankin kanssa. Molemmat ujostelevat selvästi vieraita, mutta näyttävät luottavan tuttuihin ihmisiin.

Dolly-äiti on pienehkö koira, eikä tyttöjenkään odoteta kasvavan kovin suuriksi. Pienehkö keskikokoinen on arvauksemme aikuiskoosta. 

Talon hämärässä emme saa Pollista kovin laadukasta videota. Katso video Pollista:

Viipurin koirat - Polli

6.11.2012
Vaalea ja vilkas Polli löytyi tien varresta emonsa ja siskonsa kanssa – nyt tytön olisi aika löytää oma koti!

Dolly-koira oli hylätty tien varteen kahden pentunsa, Molli ja Pollin kanssa. Olga kuuli onneksi asiasta ja kävi korjaamassa pienen koiraperheen talteen. Nyt pentujenkin olisi aika lähteä kokeilemaan tassujaan maailmalle!

Pollille elämä tuntuu hymyilevän jatkuvasti: iloisena tyttö loikkii pitkin Olgan pihaa, riekkuu muiden pentujen kanssa ja haukahtelee silkasta elämänilosta – tuli taivaalta sitten lunta tai aurinkoa.

Polli haluaisi kuitenkin omaan kotiin, jotta tyttö saisi huomiota ja hellyyttä niin kovin paljon enemmän kuin tarhalla kymmenien muiden koirien joukossa. Rokotukset tyttösellä ovat jo viittä vaille voimassa, joten Polli odottelee vain sopivan uuden omistajan yhteydenottoa!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.