Louhi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

Louhi on suloinen, kiltti tytönhupakko. Koko elämä on Louhilla vielä edessä, kunhan tyttö sen pääsisi omassa kodissa aloittamaan!

29.1.2013
Louhi oli löydetty hylättynä kerrostalon rappukäytävästä. Kun kukaan talon asukas ei tunnustanut omistavansa Louhia, kuljetettiin se Irinan tarhalle odottamaan oikean kodin löytymistä.

Louhi on vielä aavistuksen ujo tyttö: sitä kiinnostaa ihmiset aivan valtavasti, ja pieni häntä vipattaen se loikkii luoksemme. Mutta kun koitan saada tyttöä syliini, vilistää se äkkiä hieman kauemmaksi. Vaan eipä Louhi malta siellä kauaa touhujamme katsella: saman tien se on taas jaloissamme pomppimassa ja hakemassa herkkuja käsistämme. Ja näitä nappisilmiä katsoessa ei niitä herkkuja malta olla antamatta!

Louhi on suloinen ja iloinen pentu, niin kuin jokaisen pennun kuuluu ollakin. Pian Louhi varttuu kuitenkin teini-ikäiseksi riiviöksi, joka tarvitsee paljon sekä aktiviteetteja että myös koulutusta. Jotta Louhista kasvaisi kunnon koirakansalainen, tulee uuden omistajan olla innostunut niin lenkkeilystä kuin kaikesta muustakin yhteisestä puuhailusta koiran kanssa.

Louhin pieni ujous karisee varmasti pian uuteen kotiin pääsemisen jälkeen, kunhan Louhi pääsee tutustumaan uuteen perheeseensä kunnolla. Louhin rokotukset ovat kohta voimassa, joten Louhi toivoo kutsun uusille kotikulmille käyvän jo pian!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.