Una

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 4/2013

24.7.2013
Pikkuinen Una löysi kodin Helsingistä.

11.7.2013
Pieni Una-tyttö on pentueen reippaimmasta päästä. Iloisesti ja hieman ujostellen se tulee meitä vieraita tarhavierailijoita tervehtimään.

Una ja sen sisarukset Uta, Umka, Ussi ja Urik ovat kaikki pieniä, töppöjalkaisia pentuja. Pentujen isä on sivuillamme kotia etsivä Roma ja pentujen äiti pieni, siro ja kaunis vaalea Lumi, joka ei ainakaan vielä etsi kotia kauttamme (ks. video). Pentujen vanhemmat hylättiin viime syksynä ja talven ne viettivät etsimällä ruokaa roskiksista. Pennut syntyivät keväällä ja koko perhe pelastettiin Olgan hoiviin.

Una on kaunis pentu, jonka luulisi nopeasti reipastuvan kunhan se vain pääsisi pian omaan kotiin. Una toivoo itselleen kotia, joka opettaisi pienelle tytölle rauhallisesti ja ymmärtäväisesti hyvän kotikoiran tapoja. Oikean kodin löydyttyä Una on valmis matkustamaan Suomeen heinäkuun lopusta alkaen.

Viipurin koirat - Una

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.