Amanda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

28.11.2013
Amanda löysi kodin Helsingistä.

6.10.2013
Pörröinen Amanda on varsin rauhallinen ja ystävällinen pentu. Uteliaasti Amanda tulee tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin ja toiveikkaasti tapittaa silmiin: josko pieni hetki rapsutuksia liikenisi?

Amanda elää isossa pentulaumassa Irinan tarhalla. Hylättyjä pentuja on tänä syksynä päätynyt tarhalle ikävän paljon, ja jokainen niistä koittaa nyt tehdä kaikkensa, että saisi huomiota ja pääsisi pois tarhalta, omaan kotiin.

Amanda on paitsi kovin kaunis tyttö, myös ystävällinen ja varsin rauhallinen. Amanda tulee hyvin iloisesti tervehtimään, mutta samalla se kuitenkin antaa riehakkaammille pennuille tietä. Kauniisti katsoen Amanda jää odottamaan, että hänenkin vuoronsa tulisi rapsutusten jaossa. Ja miten onnellinen tytöstä tuleekaan, kun se hetkeksi pääsee syliin siliteltäväksi ja lämmittelemään.

Amanda etsii sellaista omistajaa, joka jaksaa ja haluaa opettaa tästä kauniista tytöstä fiksun ja hyvin käyttäytyvän koirakansalaisen. Tähän reseptiin kuuluu sopivasti tapakasvatusta, riittävästi reipasta liikuntaa, runsaasti aktivointia ja kaiken päälle rauhallista rentoutumista omistajan kainalossa. Amanda haluaisikin muuttaa tällaisen ihmisen luo ihan heti!

Viipurin koirat - Amanda

Viipurin koirat - Amanda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.