Lumi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2013

3.10.2013
Lumi sai kodin Lappeenrannasta.

9.8.2013
Mikä kaunotar! Lumi on vasta hiljattain saapunut tarhalle ja nyt tämä iloinen ja ystävällinen tyttö etsii omaa loppuelämän kotia. Löytyisikö se sinun luotasi?

Lumi on arviolta noin neljän kuukauden ikäinen tyttö, jonka menneisyydestä meillä ei ole tarkempaa tietoa. Lumi vaikuttaa hyvin avoimelta ja luottavaiselta ihmisiä kohtaan, joten sitä on aiemmin varmasti kohdeltu hyvin. Tyttö on täynnä iloisuutta ja energiaa. Ripaus riiviömäisyyttäkin taitaa olla mukana; pienet naskalihampaat tarraavat kumisaappaisiin ja housun lahkeisiin kiinni pariin otteeseen. Kuuman auringon porottaessa pikkuinen väsyy kuitenkin nopeasti ja nautiskelee varjossa saamistaan rapsutuksista rauhallisena.

Lumin vanhemmista ei ole tietoa, mutta tytöstä kasvanee ainakin keskikokoinen koira. Lumin tuleva koti ymmärtää mitä kaikkea nuoren ja aktiivisen pennun kanssa eläminen on. Lumiin on sitouduttava sataprosenttisesti koko sen loppuelämäksi, joten mieti ainakin seuraavat 15 vuotta eteenpäin. Mahtuuhan tyttö niihin myös mukaan?

Viipurin koirat - Lumi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.