Kuura

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

11.3.2013
Kuuralle löytyi ikioma koti.

16.1.2013
Pikkuinen Kuura-tyttönen sai elämänsä joululahjan ja pääsi kotihoitoon. Vielä kun pienelle löytyisi oma ymmärtäväinen koti.
Kuura on vielä pieni pentu, jolla on koko elämä edessään. Arkuutensa takia Kuura ei kuitenkaan sovi mihin tahansa kotiin. Kuuran tulevalta kodilta tullaan vaatimaan 100% sitoutumista ja rescue-henkisyyttä. Kokemus aroista koirista on myös plussaa. Kuuralla on kuitenkin omistajalleen paljon annettavaa ja tämän opettavaisempaa kokemusta emme voi kenellekään koiraihmiselle tarjota.

Kuura on kotihoidossa Espoossa.

13.12.2012
Kuura on kovin kaunis, mutta myös arka pentu, jonka toivoisi pääsevänsä mahdollisimman pian omaan kotiin reipastumaan.

Kuura ja lauma sen sisaruksia oli hylätty lokakuussa metsään. Pelkkä hylkääminen ei ollut kuitenkaan riittänyt, vaan hylkääjä oli halunnut varmistaa pentujen tylyn lopun laittamalla ne pieneen puulaatikkoon ja naulaamalla kaiken huipuksi sen tiukasti kiinni. Onneksi paikallinen eläinlääkäri sai kuulla metsässä outoa ulinaa pitävästä laatikosta ja hän kävi pelastamassa kahteen laatikkoon suljetut koirat tarhalle.

Kuura ei selvästikään ole ollut kovinkaan paljon ihmisten kanssa tekemisissä ennen tarhalle joutumista. Kuuraa kyllä kiinnostaa ihmiset ja uteliaasti se seurailee ihmisten liikkeitä pienen matkan päästä. Kosketusetäisyydelle Kuura ei kuitenkaan uskaltaudu, vaan tyttö vilahtaa koppiin piiloon, kun tilanne käy sille jännittäväksi.

Koska Kuura on arka tyttö, se tulee tarvitsemaan rauhallisen ja pitkäpinnaisen omistajan. Omistajan tulee varautua siihen, että välttämättä koskaan Kuurasta ei tule maailman rohkeinta tyttöä. Kuitenkin paljon on vielä tehtävissä, kunhan tyttö pääsisi mahdollisimman pian omaan kotiin harjoittelemaan ihmisten kanssa elämistä! Rokotusten puolesta Kuura olisi valmis muuttamaan Suomeen vaikka heti.