Voima

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

19.12.2013
Voima sai kodin Helsingistä.

22.10.2013
Kaunis ja ystävällinen Voima on juuri joutunut tarhalle. Ihmisten antama huomio ja hellät rapsutukset saavat tämän iloisen pikku veijarin hännän vispaamaan ja kielen käymään!

Voima on arviolta noin nelikuinen, äärettömän suloinen pikku poika. Voima ei ole viettänyt tarhalla vielä kauaa, ja iso tarha haukkuvine koirineen onkin kovin pelottava juttu pienelle pojalle. Voima nauttii rapsutuksista ja saamastaan huomiosta rauhallisin ja kiitollisin mielin. Pienen pojan paikka ei ole tarhalla vaan kotona lämpimässä rakastettuna perheenjäsenenä.

Voima jakaa aitauksen kymmenien muiden pentujen kanssa eikä elämä tarhalla ole helppoa. Tästä muistutuksena Voima menetti pienen palan korvastaan jouduttuaan toisen koiran puremaksi. Ankara talvi tekee myös tuloaan, joten Voima ei voi kuin toivoa, että joku hänetkin huomaisi.

Voima kaipaa omaan kotiin, missä joku kärsivällisesti jaksaa opastaa ja ohjata pientä poikaa uusissa asioissa. Voiman menneisyydestä meillä ei ole tarkempaa tietoa, joten tulevaa kokoa on tässä vaiheessa vielä vaikea arvioida. Voimasta kasvanee kuitenkin keskikokoinen sydäntenmurskaaja.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.