Shela

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2011

14.11.2013
Shela sai kodin Tampereelta.

15.9.2013
Shela on näyttävä ilmestys: pään malli kertoo sharpein geeneistä. Shela on ystävällinen ja fiksu koira, joka etsii kokenutta kotia.

Shela asuu Viipurissa kotihoidossa. Shelan hoitaja oli löytänyt tytön toissatalvena kadulta auton alle jääneenä. Shela-reppana oli virunut tien laidassa jo niin kauan, että sen turkki oli jäätynyt tiehen kiinni. Onneksi suurisydäminen eläintenystävä sattui paikalle ja kantoi loukkaantuneen tytön kotiinsa.

Shela on asunut hoitajansa luona jo yli vuoden. Sinä aikana Shela on kuntotunut onnettomuudesta täysin. Shela on myös saanut oppia paljon kotikoiran taitoja: hihnassa kulkeminen sujuu kauniisti, karkuteillekään Shela ei lähde vaikka sen päästäisi vapaaksi ja luonnollisesti myös yksinolot menevät hienosti.

Shela hoitopaikassa on myös muita koiria ja niiden kanssa Shela tulee juttuun ongelmitta. Rotutaustansa vuoksi etsimme sille kuitenkin kotia, jossa on korkeintaan uroskoira kaverina. Kissaperheeseen Shela ei sovellu, sillä kissoja se saattaa alkaa jahtaamaan.

Shela vaikuttaa hyvin rauhallisesta koiralta. Se ei innostunut sille räyhäävistä koiristakaan, vaan ohitti ne kaikki tyynen rauhallisesti. Vieraat ihmiset kiinnostivat Shelaa hetkisen, mutta mikään ylenpalttisen innostunut vieraista ihmisistä se ei ollut.

Sharpei-taustastaan johtuen Shelaa ei anneta ensimmäiseksi koiraksi. MIeluiten Shela muuttaisi kotiin, jossa on jo aiempaa kokemusta sharpein tyyppisistä koirista. Shela on tottunut asumaan kerrostalossa, joten asuinmuodolla ei ole väliä. Shela olisi jo aivan valmis kotiutumaan uusille kulmille! 

Viipurin koirat - Shela

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.