Kerttu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

11.4.2013
Kerttu adoptoitiin Turkuun!

1.3.2013
Kerttu on hassu tytöntyllerö, joka iloisin pomppuaskelin kipittää vastaanottamaan tulijat!

Neljä kovin identtistä pentua oli löydetty aamulla Irinan tarhan edestä. Nämä pienet eivät sinne olisi mitenkään itse voineet eksyä, joten totuus lienee, että ne oli aamuyön tunteina sinne tarkoituksella jätetty. Onneksi pikkuiset eivät olleet järkyttyneet ympäröivästä koiranhaukunnasta, vaan varovaisen uteliaasti nelikko jo tassutellut Irinaa aamulla vastaan pentutalon edessä. Tarkempi tutustuminen kertoi, että kyseessä oli kolme siskosta ja niiden veli: Kerttu, Kaarna, Kanerva ja Kuisma.

Kertun elämäniloa on ihana katsella: kurjasta hylkäämisestä ja jännittävästä pentulaumaan joutumisesta huolimatta se mennä viipottaa joukossa iloisesti ja luottavaisesti. Häntä heiluu pentumaisesti ja välillä tassut eivät ihan tottele, mutta pieni kuonolleen tuiskahtaminen ei Kerttua haittaa, vaan tyttö käy taas iloisin pomppuaskelin kohti uusia leikkejä.

Kertusta kasvanee keskikokoinen tyttö, joka ei varmasti pistäisi pahakseen, jos uuden omistajan harrastuksiin kuuluisi aktiivinen ulkoilu ja jonka haaveena olisi käydä vähän opiskelemassa taitoja koirakoulussa. Kerttu lupaa olla ahkera lenkkeilijä ja aktiivinen oppilas! Kertun rokotukset mahdollistavat Suomeen muuttamisen huhtikuun alussa, joten tyttö odottelee nyt kovasti jonkun kivan ihmisen yhteydenottoa!

Viipurin koirat - Kerttu

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.