Hans

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2011

27.11.2013
Hans saa jäädä nykyiseen kotiinsa, joten kodinetsintä on saatu päätökseen.

26.7.2013
Hansin nykyinen koti kertoo:
"Hans on oman laumansa kanssa ihana koira, leikkisä ja rohkea poika. Oikea mamman sylikoira. Ulkona ollaan hieman epävarmempia ja uudet asiat pelottavat edelleenkin. Ulkoilu tapahtuu kuonopannan avulla, koska Hanssilla on kova vimma jahdata kaikkea tuulen mukana liikkuvaa. Ulkoilu on kuitenkin helpottunut huomattavasti nyt kun Hans on tajunnut ettei tarvitse rähjätä kaikkia ihmisiä jotka sattuvat näköetäisyydelle. Ainoa mihin Hans reagoi enää ovat toiset koirat ja mopot. Hans tykkäisi kovasti toisista koirista, mutta kun pelottaa ja ollaan kovin innokkaita käyttämään omaa ääntään, niin muut eivät yleensä välitä Hanssista.

Hans on epävarma, eikä sen takia pidä vieraista ihmisistä. Hans on kova haukkumaan jos vieras tulee liian lähelle tai tekee äkkinäisiä liikkeitä. Lapset ovat Hanssin mielestä kovin pelottavia äkkinäisinä liikkeineen ja korkeine äänineen.

Hans rakastaa juoksemista toisten koirien kanssa, vinkuvia pehmoleluja ja jalkapallon peluuta. Sohvalla loikoilu on melkein yhtä ihanaa kuin äitin jaloissa nukkuminen. Hanssilla on kova jahtivietti, ja syksy onkin Hanssin suosikkivuoden aika kaikkine irtolehtineen joita voi yrittää metsästää.Hans on tottunut elämään kissojen ja toisen uroskoiran seurassa, joten yksinolo on vaikeaa. Tämä käy ilmi haukkumisena ja alkuaikoina syötiin tavaroita, mutta tämä on jäänyt jo pois."

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.