Sania

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 1.11.2012

6.1.2016
Sanian kuulumisia:

"Tässäpä Sanian tuoreimmat kuulumiset :)

Takavuosien kokeilut ja pienet irtiotot kodin kulmilta ovat historiaa. Saniasta on tullut älykäs ja koira onkin hyvin tarkka esim. "lukemaan" omistajiaan. Aina ei siis tarvita sanoja, kun Sania jo ymmärtää mitä siltä vaaditaan.

Sania nauttii edelleen kesän lämmöstä vapaana pihalla, ja talvella on kiva peuhata lumessa. Kovat pakkaset eivät kuitenkaan Saniaa houkuta, vaan nopean pissareissun tehtyä karvapallo juokseekin viivana sisälle lämmittelemään. Lempipaikka talvella onkin usein lämmin takan edusta.

Sania on herkkä haukkumaan, yllätysvieraita ei meillä siis tunneta :D Pienempiä lapsia Sania karttaa, ja oudot ihmiset se ottaa varauksin vastaan. Kaikenkaikkiaan Sanialle kuuluu pelkää hyvää!"

11.7.2013
Sanian kuulumisia:

"Sanian kesä on lähtenyt tosi hienosti käyntiin. Sisäsiistiksi oppimiset sun muut perustavat Sania on oppinut melkein kuin itsestään. Uudet ihmiset Sania ottaa vielä vähän varauksella vastaan, mutta yleensä jo muutaman minuutin tutustumisen jälkeen luotto tulee, ja neiti tulee viereen rapsuteltavaksi.

Sania nauttii kesästä, vapaana pihalla olemisesta ja siinä sivussa esim.frispiin/keppien noutamisesta. Päivänpäätteeksi iltaisin sohvalle on kiva käpertyä perheen parissa. Lasten kanssa Sania osaa toimia, ja kärsivällisyyttä löytyykin tosi hienosti. Sania on saanut myös useita koirakavereita, ja kaveruussuhteita siinä onkin solmittu."

4.4.2013
Sania sai kodin Ylivieskasta.

10.2.2013
Pieni ja pirteä Sania on kaikkea muuta kuin leikkikoira, vaikkei kokoa tytöllä vielä olekaan sen enempää!

Sania ja sen sisarukset Stasik ja Svetik näkivät päivänvalon Olgan tarhalla. Pentujen emo oli löydetty viimeisillään tiineenä lokakuisen loskaiselta kadulta, ja Olgaa pyydettiin pelastamaan emo ja pian syntyvät pennut luokseen. Näin emo pääsi turvaan lämpimiin sisätiloihin ja pennut saivat mahdollisuuden selvitä hengissä.

Nyt Sania sisaruksineen on varttunut siihen ikään, että omiin koteihin muuttaminen alkaa olla ajankohtaista. Pentujen emo on jonkin sortin bolonkasekoitus, eli pieni ja pörröturkkinen tyttö. Kaikilla pennuilla on hieman karkea turkki, joten voi hyvin olla, että isän puolelta pentuihin on tullut myös vähän terrierin verta.

Sania taisi hieman jännittää kuvaamista, kun kuvia katsomalla voisi luulla, että Sania on kovin vakava tyttö. Todellisuus on ihan toisenlainen, sillä Sania on oikeasti iloinen ja reipas päivänpaiste, joka mennä touhottaa innoissaan niin toisten pentujen kuin aikuistenkin koirien joukossa.

Saniasta tuskin kasvaa kovinkaan suurta tyttöä, mutta se ei silti tarkoita, etteikö Sania tarvitsisi samoja asioita kuin isommatkin koirat: tapakasvatusta, paljon ulkoilua ja runsaasti muuta mielekästä puuhailua. Sania olisi valmis valloittamaan uuden kotinsa maaliskuun alussa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.