Valli

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 10/2011

17.7.2013
Valli sai kodin Vantaalta.

24.10.2012
Valli on reipas ja iloinen tyttö. Häntä kovasti viuhuen se tulee tervehtimään tulijoita ja hakemaan rapsutuksia.

Valli päätyi Irinan tarhalle kesällä, kun Irina haki sen paikalliselta alkoholisoituneelta mieheltä sterilisoitavaksi. Nähtyään koiran olosuhteet Irina päätti, ettei koiraa voi sinne palauttaa, joten Valli jäi tarhalle etsimään uutta kotia.

Vaikka Valli on pentuaikansa kasvanut epämääräisissä olosuhteissa, on se silti hyvin luottavainen ja tasapainoinen tyttö. Kaikki ihmiset ovat kovasti Vallin mieleen, ja iloisesti takapuoli hännän tahdissa heiluen se tulee tervehtimään. Herkut katoavat nopeasti parempiin suihin, ja sen jälkeen Valli jää nauttimaan rapsutteluhetkestä. Valli näyttää tulevan hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa, niin urosten kuin narttujenkin.

Ikäisekseen Valli on kohtuullisen rauhallinen tyttö. Toki se innostuu välillä vähän riekkumaan, mutta mikään yletön säheltäjä se ei ole. Valli vaikuttaa kaikin puolin mukavalta ja mutkattomalta tytöltä. Mutta koska se on nuori koira, joka ei ole koskaan viettänyt ihan normaalia kotikoiran elämää, tulee se varmasti tarvitsemaan ohjausta, opastusta, koulutusta ja johdonmukaisuutta uudessa kodissaan. Muiden nuorien koirien tavoin se tulee lisäksi tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja muuta aktiviteettia, jotta elämä ei käy tylsäksi ja purkaudu ei-toivottuna askarteluna ja puuhailuna.

Iloinen ja ystävällinen Valli on rokotettu, sterilisoitu ja kaikin tavoin valmis valloittamaan uuden kotinsa Suomessa.

Katso video Vallista:

Viipurin koirat - Valli

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.