Miron

Sukupuoli: uros
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 6/2013

24.11.2013
Mironin (nyk. Andy) kuulumisia:

"Andy (ent. Miron) tuli meille 7.11. reilun neljän kuukauden ikäisenä pentuna.

Se oli heti rohkea ja utelias pentu. Aluksi Andy yritti isotella Alvarille, joka on tullut meille Viipurista vuonna 2011. Alvari painaa n. 40 kiloa ja Andy n. 4 kiloa, joten itseluottamusta ei pennulta puutu. Andy oli myös erittäin leimaantunut isäntäämme aluksi, murisi raivokkaasti, jos kukaan yritti lähestyä isäntää.

Alvari on nyttemmin laittanut Andyn ruotuun. Murinat ja uhittelut ovat loppuneet, ja koirat tulevat hyvin juttuun. Andy vaikuttaa älykkäältä, se on oppinut nopeasti nimensä ja luoksetulokutsut. Se on erittäin reipas ja melko vilkas pentu. Meillä ei ole ollut mitään ongelmia Andy kanssa. Sillä ei ole ollut mitään vaivoja kuten ripulia tai eroahdistusta, eikä se ole rikkonut mitään. Se on myös oppinut pyytämään ulos, kun tulee hätä. Vahinkoja ei ole sisälle juurikaan sattunut."

7.11.2013
Miron adoptoitiin Iittalaan.

5.10.2013
Mironista on kuoriutunut vauhdikas pikkutirriäinen. Se ei tutussa ympäristössä ujostele enää mitään eikä ketään, vaan on oikein positiivinen pikkumies. Kooltaan Miron näyttäisi jäävän varsin pieneksi.

Viipurin koirat - Muha & Miron

22.9.2013
Miron on hienon värinen nuorimies. Mironista kasvaa vielä kotikulmien komistus!

Miron ja siskonsa Muha oli löydetty roskalaatikosta hylättynä. Vaikka sisarusten elämänalku oli surkea, kääntyi niiden onni, kun paikallinen eläintenystävä löysi laatikossa vikisevät pennut ja kuljetti ne Olgan hoiviin. Pentujen emä ja omistajakin todennäköisesti tiedetään, sillä Olgalle oli vain päivää aiemmin soittanut nainen, joka halusi eroon kahdesta pennusta, jotka kas kummaa olivat kuvauksen perusteella muistuttaneet aivan näitä sisaruksia. Pentujen emo on siis todennäköisesti pienikokoinen koira, mutta koska isästä ei ole tietoa, ei myöskään näiden pentujen aikuiskoosta voi vielä enempiä arvailla.

Miron tuntu vielä mietiskelevän monia asioita uudessa paikassa: uskaltaako ihan jokaiseen vieraaseen luottaa, ja ovathan kaikki vieraat koirat varmasti ystävällisiä. Varmasti Miron kuitenkin reipastuu ja riehaantuu, kunhan oma koti ja uusi omistaja tulevat tutuiksi!

Lisätietoja Mironista on tulossa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.