Dalia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2013

4.7.2013
Dalia sai kodin Turusta.

6.6.2013
Suloinen Dalia valloittaa kenet vaan! Vieraat ihmiset Dalia vähän ujostuttaa, ja siksi tyttö kaipaisikin jo omaan kotiin.

Dalia ja sen sisarukset löydettiin ilman emoa noin kaksikuisina. Olga yritti etsiä emoa pentujen löytymisen jälkeen, mutta mitään jälkiä siitä ei löytynyt. Todennäköisesti pentue oli siis jätetty oman onnensa nojaan. Kaikeksi onneksi pennut kuitenkin löydettiin ja tuotiin Olgan luo etsimään omia koteja.

Pentujen taustasta tai roduista ei tiedetä mitään, koska edes pentujen emoa ei ole nähty. Varmasti näistä kasvaa ainakin keskikokoisia koiria, joten pientä sylikoiraa etsivän kannattaa katsella muita koiria. Mutta reipasta lenkkikaveria ja koiran kokoista koiraa etsivälle voisi Dalia olla oiva kaveri!

Dalia on iloinen ja vauhdikas tyttö. Toisten pentujen kanssa painiminen kuuluu ehdottomasti tytön lempipuuhiin. Ja kun on hetken riekkunut, on mukava pomppia Olgan luo ja hakea vähän herkkuja ja rapsutuksia.

Dalia suhtautuu vielä vähän ujosti vieraisiin ihmisiin, Olgan tarhalla käy varsin vähän muita ihmisiä, joten toivomme, että Dalia pääsisi mahdollisimman pian Suomeen totuttelemaan arjessa vastaan tuleviin asioihin. Dalia olisi valmis matkustamaan uuteen kotiin heinäkuun alussa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.