Richard

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2004

2.3.2013
Richard sai kodin.

20.12.2012
Villakoira Richard etsii kotia mieluiten ainoana koirana, mutta tulee myös toimeen kilttien urosten ja narttujen kanssa.

28.11.2012
Richard pääsi kotihoitoon Helsinkiin ja ottaa vastaan vierailijoita. Ajanvaraukset Nooran ja Susannan kautta.

3.6.2012
Laittaisitko hellyttävän kahdeksan vuotiaan puudelipojan mittaamaan kotipaikkakuntasi katuja? Tuskin! Mutta näin jossakin päin maailmaa tunnutaan tekevän! 

Richard löytyi tallustelemasta Viipurin keskustasta parisen viikkoa sitten. Poika oli kuin iltapäiväkävelyllä, haisteli nurkat ja roskisten reunat, tarkisteli vastaantulijat ja oli kuin olisi odottanut omistajansa tulevan. Ei tullut omistajaa, poika odotti pitkän tovin. Pojan odotuksen päätti sitten varsin ystävällinen viipurilaisasukas, joka poimi Richardin talteen ja toimitti tarhalle.

Richard on noin 8 vuoden ikäinen. Poika vaikuttaisi olevan terve ja hyvätapainen, se kävelee myös erinomaisen hienosti hihnassa. Se miksi Richard on hylätty, on täysin käsittämätöntä.

Richard vaikuttaa olevan muita koiria kohtaan hieman omistushaluinen ja mustasukkainen omasta ihmisestään. Siksi poika annetaan vain varauksella toisen koiran kaveriksi, eli mieluiten Richard muuttaisi omistajansa ainoaksi silmäteräksi.

Etsimme Richardille pikaisesti omaa kotia, jossa pojan loppuelämän vuodet, joita toivomme olevan edessä vielä runsaasti, olisivat turvallisia eikä koirapojan tarvitsi pelätä uutta hylkäämistä.

Richard on mukana alla olevassa videossa:

Viipurin koirat - Kodittomia koiria Olgan tarhalla 11.8.2012

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.