Dina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: suuri
Syntymäaika: 2001

28.2.2013
Dina sai pysyvän kodin hoitopaikastaan.

9.1.2012
Dina on kiva mummokoira, joka etsii arvoistaan eläkeajan kotia. Löytyisikö se teiltä?

"Olen rauhallinen ja hyväntahtoinen mummokoira. Rakastan rapsutuksia ja paijailua sekä tietenkin herkkupaloja!"

"Ulkonäköni perusteella minussa on ainakin saksanpaimenkoiraa, mutta olen kuitenkin luottavainen ja aivan lempeä luonteeltani eikä minulla ole kiinnostusta näytellä muille hampaitani. Vieraat ovat mukavia kun niiltäkin saa herkkuja ja rapsutuksia! Jos minua ei huomata rapsuttaa, saatan pari kertaa tassulla läimäistä ja jos ei sillonkaan heittäydyn maahan selälleen makaamaan ja tapitan heitä syvälle silmiin tummilla nappisilmilläni niin ongelma on ratkaistu! Osaan toki myös vetäytyä omalle paikalleni, kun huomaan että seuraani ei kaivata tai sinne käsky käy.

Ulkoilu on mukavaa puuhaa, enkä juuri vedäkään hihnassa, on mukavampi kun henki kulkee koko matkan ajan, paitsi no, täytyyhän sitä vähän innostua jos jänöjussin näkee. Se siitä sitten, ei niitä kiinni saa ja matka jatkuu. Vastaantulevat koirat eivät juuri kiinnosta, paitsi jos joku alkaa haukkumaan rumia sanoja niin sanonhan mä muutaman takaisin, kunnes muistan emännän huomautuksesta että pitää olla kunnolla, joten hiljennyn ja annan asian olla. Kotona sisällä ollessani taas osaan olla nätisti, en tuhoa mitään ja teen ulos tarpeeni. Yksin ei ole kiva jäädä ja alkuun päästinkin muutaman kutsunta haukahduksenkin, kunnes tajusin etten saa sillä ketään takaisin, joten totesin sen olevan tarpeetonta. Tyydyn siis nykyään odottamaan hiljaa kiltisti, että lauma on taas koossa.

Haaveenani olisi saada sellainen koti missä olisi lämmintä, oma pehmeä peti, oikein paljon hyvää ruokaa, voinnistani riippuen sopivia lenkkejä (huom. en ole kuitenkaan mikään löntystäjä!) sekä paljon rakkautta ja rapsutuksia ja se ikioma ihminen. Toiveenani olisi myös saada koti jossa saisin olla ainoana koirana, totta kai muut koirat ovat ihan ok, asustanhan minä nytkin toisen vanhan mummokoiran kanssa, mutta MINÄ ainona koirana ja vain minun ihmiseni olisivat extraa. Mutta jos joku minut kuitenkin kovasti tahtoo ja talossa toinen koira on, olisi kiva jos se olisi rauhallinen kaveri eikä hötkyilisi turhia minun suhteeni, sillä kun minua ei juurikaan muut koirat ainakaan tällä hetkellä kovin kiinnosta, ainakaan leikkiminen, ihmiset ovat enemmän se minun ykkösjuttuni. Jos näin siis kävisi haluaisin oman rauhallisen paikan sekä oman rauhan toiselta koiralta kun sitä tarvitsen, nuoren ilopillerin kaveriksi en siis halua. Jos siis haluat tarjota minulle viimeisen kodin ja ymmärrät mahdollisesti ilmaantuvia vanhuuden vaivojani, olet hyvin tervetullut katsomaan minua Poriin!"

Lisää kuvia Dinasta näet täältä. Dina on kotihoidossa Suomessa.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.