Kirppu

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 25 cm)
Syntymäaika: n. 2010

12.9.2013
Kirppu sai kodin Nokialta.

6.8.2013
Saimme kuulla Kirpun terveiset. Kirppunen on kuntoutunut ja juoksee jo vaivatta jalallaan. Vauhtia tytössä piisaakin, ainakin tuttujen kesken.

Kirpun lempipuuhaa on rapsutettavana oleminen ja kissojen jahtaaminen - siksipä emme tätä pikkuneitiä suosittelekaan kissakotiin. Kirppu suhtautuu myös kivasti vieraisiin ihmisiin, kertoo tarhanpitäjä Irina.

12.7.2013
Pikkuinen Kirppu-tyttö huostaanotettiin alkoholisteilta. Kirppua jännittävät vähän uudet ihmiset, mutta kiltisti se antaa silti silitellä. Valitettavasti Kirpun toinen takajalka on vahingoittunut.

Paikalliset eläinsuojelijat olivat hakeneet Kirpun pois alkoholistiporukalta. Entinen elämä on jättänyt Kirppuun jälkensä, sillä sen toinen takajalka on jollain tapaa vahingoittunut. Näyttää siltä, että jalassa olisi vanha leikkausarpi, mutta kuitenkaan Kirppu ei tahdo jalkaa juurikaan käyttää.

Kun tapasimme Kirpun, oli se selvästi huolissaan tarhan korvia huumaavasta koiran haukunnasta sekä myös vähän meistä vieraista ihmisistä. Kiltisti se silti antoi meidän silitellä, kun Irina otti tytön syliin.

Koska Kirpulla on takajalassa vanha vamma, tulee sen uuden omistajan sitoutua jalan tutkituttamiseen ja kuntouttamiseen. Kirppua selvästi myös jännittää monet asiat, joten uudella omistajalla tulee olla kärsivällisyyttä totuttaa Kirppua moniin uusiin tilanteisiin ja asioihin. Kirpussa lienee aimo annos terrieriä, joten terrierimäistä luonnettakin tytöltä saattaa jossain vaiheessa löytyä.

Viipurin koirat - Kirppu

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.