Lev

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2010

6.6.2013
Levin odotus päättyi ja oma koti löytyi Kuopiosta.

27.11.2012
Pörröisen otsatukan alta katselee kaksi mustaa nappisilmää: hetken Lev mittailee uutta tuttavuutta, mutta sulaa pian iloiseen hyppelyyn ja hännän heilutukseen.

Lev-poika oli löytynyt erään kerrostalon kellarista. Siellä poika oli vinkunut hädissään, kunnes eräs talon asukas oli havahtunut outoon ääneen. Miten ja miksi poika oli päätynyt suljetun oven taakse vieraaseen kellariin, sen tietää vain pojan hylännyt ihminen. Onneksi Lev kuitenkin löydettiin ajoissa ja kuljetettiin läheiselle Olgan tarhalle.

Joskus Levillä on selvästi ollut omistaja, niin luottavaisesti poika suhtautuu ihmisiin. Hihnassa kävelykin on pojalle jo tuttua puuhaa, joten lienee sitä joskus aiemminkin kuljetettu hihnalenkeillä.

Lev asuu nyt lukuisien muiden koirien ja kissojen kanssa Olgalla. Se tulee mutkattomasti toimeen kaikkien kanssa ja vilkkaana poikana rakastaa vauhdikkaita leikkituokioita toisten koirien kanssa. Levin  rokotukset ovat jo kunnossa, joten iloinen poika odottelee enää kutsua Suomeen.

Katso video Levistä:

Viipurin koirat - Lev

Viipurin koirat - Lev

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.