Helmi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2013

25.12.2013
Helmi sai kodin Salosta.

25.11.2013
Reipas Helmi pääsi Suomeen kotihoitoon ja etsimään sitä lopullista omaa kotia! Helmi odottelee kotiehdokkaita Salossa.

Helmi on osoittautunut hoitopaikassaan reippaaksi ja aktiiviseksi koiranpennuksi. Helmillä riittää virtaa ja tyttösen lempipuuhaa onkin hoitopaikan muiden koirien kanssa telmiminen.
Helmi on melko hyvin oppinut sisäsiistiksi, mutta päivästä riippuen vahinkoja voi tapahtua.

Helmi on varsin utelias ja on hetken tuumimisen jälkeen tyttö on jo täyttä päätä menossa tutkimaan uusia asioita. Helmi on myös kova käyttämään ääntään ja vahtivietiäkin löytyy, varsinkin sisätiloissa. Kerrostalo ei liene paras koti tälle neidille. Pahemmin Helmi ei syyttä hauku, mutta ääniala on laaja, aina "naukumisesta" komeaan ulvontaan ja näitä ääniä tyttö osaa käyttää jos on asiaa.

Helmi osaa myös komentamisen jalon taidon, hoitopaikassa onkin opeteltu ahkerasti sitä että asiat eivät aina mene niinkuin Helmi haluaa :) Helmi tarvitsee kodin jossa ollaan valmiita liikkumaan ja touhuamaan nuoren aktiivisen koiran kanssa. Kodin on myös syytä olla valmis panostamaan peruskoulutukseen ja yksinolon opetteluun. Luoksetulon suljetulla alueella Helmi hallitsee jo melko hyvin.

Helmi odottelee omaa kotia Salossa, jonne tyttöä voi tulla katsomaan.

Helmin yhteyshenkilönä toimii Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Täytä adoptiohakemus ennen kuin otat yhteyttä. Tutustuthan huolellisesti adoptio-ohjeisiin.

5.10.2013
Tapasimme Helmin tarhalla. Helmi on iloinen ja reipas koiratyttö, joka arvostaa kovasti ihmisseuraa.

Viipurin koirat - Helmi

22.8.2013
Tämä tyttö on totisesti nimensä veroinen! Helmi-kaunokainen odottelee omaa kotiaan ja toivoo löytävänsä sen ennen kylmiä syyspäiviä.

Helmi on arviolta noin kolmen kuukauden ikäinen neito, joka pitää kovasti ihmisistä. Lisätietoja tästä tytöstä tulossa pian!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.