Kulta

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2011

2.8.2013
Kulta sai kodin Vantaalta.

27.7.2013
Kulta tulee hienosti toimeen hoitopaikan koirien ja kissojen kanssa. Myös vieraat ihmiset Kulta ottaa ystävällisesti vastaan.

Kotihoitopaikassa on 4 koiraa ja 4 kissaa Kulta-tytön kavereina. Kulta tulee hienosti toimeen niiden kaikkien kanssa. Kulta on osoittautunut hyvin ystävälliseksi tytöksi myös vieraita ihmisiä kohtaan. Ainakaan vielä Kulta ei ole osoittanut merkkejä herkkähaukkuisuudesta, vaan Kulta on ollut varsin hiljainen tyttö. Ehkäpä kerrostaloelämäkin voisi siis sopia Kullalle.

22.7.2013
Kulta pääsi kotihoitoon Suomeen. Kulta odottaa kotiehdokkaita Vihdissä.

Kullan yhteyshenkilönä tomii Noora.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

2.6.2013
Kaunis Kultahippunen rakastaa ihmisten seuraa ja tytön toiveena olisikin päästä viettämään lämpimiä kesäpäiviä pian omaan kotiin!

Kulta on vastikään joutunut tarhalle. Sen taustasta ei ole tarkempaa tietoa, mutta ihmisistä se pitää paljon. Voikin olettaa, että Kulta on aiemmin saattanut olla kotikoirana, mutta syystä tai toisesta hylätty. Se rakastaa rapsutuksia eikä epäröi heittäytyä selälleen antautuen täysin hellittäväksi. Harmi vain, että ihana rapsutteluhetki täytyy lopettaa ja jättää Kulta odottamaan seuraavaa kertaa.

Kullan arvioidaan syntyneen vuoden 2011 kieppeillä. Se vaikuttaa iloiselta ja leikkisältä koiralta, joka innoissaan pinkoo pallon perässä. Ulkonäöltään se muistuttaa hieman collieta, joten ei olisi ihme, jos kyseistä rotua tytön perimästä löytyisikin. Kulta kaipaa kotia, missä koiralle tarjotaan riittävästi mielekästä puuhaa. Pitkät metsälenkit olisivat myös Kullan mieleen. Mikäli sydämessäsi ja kodissasi olisi paikka vapaana tälle kauniille tytölle, Kulta on valmis jättämään tarhan ja muuttamaan Suomeen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.