Pipsa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 08/2010

1.11.2013
Pipsa muutti omaan kotiin.

4.8.2013
Kaunis ja viehkeä Pipsa on kyllästynyt olemaan koditon ja etsii omaa perhettä rauhalliselta seudulta. Pipsan elo on tasaantunut rauhallisessa kotihoitopaikassa Porvoossa. Pipsa on vieläkin hieman valikoiva uusien ihmisten ja koirien suhteen, mutta mikään ongelmakoira tyttönen ei ole. Pipsa tarvitsee vain vähän enemmän aikaa tutustuessaan uusiin asioihin. Esimerkiksi koirapuistossa uusi koira on ensin pelottava, mutta useamman tapaamisen jälkeen lähtee jo leikki käyntiin. Pipsa voisikin nauttia reippaan ja kiltin koirakaverin seurasta. Toisen koiran esimerkki on toiminut hoitopaikassakin hyvänä tukena ja turvana. Koirapuistossa Pipsa uskaltaa mennä moikkaamaan ihmisä ja antaa rapsutella itseään, mutta hihnassa kytkettynä Pipsaa jännittää ihmisten lähestyminen vielä kovasti. Etsimmekin Pipsalle kotia, jossa tytölle annetaan aikaa arkuuden voittamiseen. Pipsa ei ole kova haukkumaan, joten neiti saattaisi sopia myös kerrostaloon, kunhan asuinalue on rauhallinen.

24.3.2013
Pipsa-paralla on ollut elämässään vähän huonoa tuuria. Se on joutunut vaihtamaan majapaikkaa pariin otteeseen ja päässyt kerran karkureissulle. Karkureissu säikäytti Pipsaa jonkun verran ja etsimmekin tälle ihanalle tytölle ymmärtäväistä kotia. Pipsalle sopiva koti olisikin rauhallisessa ympäristössä, jossa ulkoilun ilo taas muistuu helpommin mieleen. Pipsa tarvitsee aikaa tasaantuakseen kokemistaan muutoksista. Pipsan luottamuksen saavuttamisessa voi mennä hetki, mutta kun se on saavutettu tulee Pipsa antamaan varmasti kaiken rakkautensa uudelle omistajalle. Toivomme Pipsalle kärsivällistä ihmistä, jotta näkisimme uudelleen ilon tämän ihanan tytön silmissä.

9.2.2013
Ihana Pipsa on jo melkein valmis kotikoira ja odottaa jo muuttoa oman perheen luokse! Monella on se mielikuva, että aikuiset tarhakoirat ovat mahdottoman vaikeita, varsinkin jos tarhalla on tullut vietettyä pidempi aika. Pipsa todistaa jälleen tämän väitteen vääräksi, ja toivommekin että nyt jollain on rohkeutta tarjota tälle ihanalle tytölle viimein oma koti. Pipsa tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Koirapuistossakin on mukavaa jos paikalla on muutama koirakaveri ison lauman sijasta. Kotona Pipsa nauttii kainalossa olosta ja sohvalla köllöttelystä. Autoilu on myös Pipsasta mukavaa ja muutkin arjen perusjutut sujuvat tämän tytön kanssa helposti. Pipsa on kotihoidossa Porvoossa.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

-----------------------------------------------------------------

24.11.2012
Ihana Pipsa asuu aina vaan tarhalla vaikka lukemattomat muut tarhalla vähemmän aikaa olleet ovat löytäneet omat ihmisensä.

Miksi? Ehkä syynä on se, että Pipsa on aika mitättömän näköinen saksanpaimenkoirasekoitus, joita mahtuu viisitoista tusinaan.

Pipsa ei onnistu ihastuttamaan vaatimattomalla ulkonäöllään, mutta ujon riehakkaalla käytöksellään se ihastuttaa monia tarhakävijöitä. Pipsa on rakastettava ja kaipaa kovasti ihmistä luokseen. Ilman toisen koiran seuraa sen ujous saattaa kuitenkin voittaa, joten Pipsalle tekisi hyvää rohkean ja rauhallisen kaverin esimerkki. Pipsan, kuten niin monen muun, suurin toive olisi vihdoin päästä pois tarhalta omaan kotiin saamaan sitä rakkautta ja huolenpitoa, jota se on jo kauan kaivannut.

Katso video Pipsasta:

Viipurin koirat - Rumba ja Pipsa 1.12.2012

18.5.2012
Pipsa on erittäin aktiivinen, iloinen ja leikkisä tyttö, joka rakastaa leikkiä toisten koirien kanssa ja tietenkin hakea rapsutuksia ihmisiltä.

Pipsa on hyvin ihmisrakas tyttö, joka ryntää heti aidan reunaan odottamaan, jos huomaa ihmisen liikkuvan jossain päin tarhaa. Tarkkaavaisesti Pipsa katsoo toiveikkaana, että josko nyt joku tulisi pitämään hänelle seuraa. Pipsa asuu usean muun koiran kanssa samassa aitauksessa, ja tyttö rakastaa kovasti muiden koirien kanssa leikkimistä, mutta ihmisseuraa ei tytön mielestä voita silti mikään.

Pipsassa voi hyvin uskoa virtaavan vähän saksanpaimenkoiran verta. Silti Pipsa on huomattavasti pienempi kuin saksanpaimenkoirat, ja rungoltaankin Pipsa on siro ja ketterä. Olisi helppo kuvitella Pipsa kiitämään agilityradalle tai treenaamaan tokokentälle.

Pipsa on todella mukava koira, joka jo kovasti kaipaisi omaan kotiin. Aktiivista elämää viettävälle omistajalle Pipsa olisi varmasti oiva kaveri!

Katso video Pipsasta:

Viipurin koirat - Pipsa

21.4.2011
Pipsa-pieni on sakumikseri, joka hurmasi tarhakävijät viimeisellä vierailulla aivan täysin. Jotkut vierailijoista hän suorastaan pyöritti tassunsa ympärille.

Mistä Pipsa tarhalle on ilmestynyt, ei ole mitään tietoa. Helmikuussa 2011 tarhalla käydessämme, ei tyttöä vielä siellä ollut. Luultavimmin tyttö on saanut lähteä kodistaan, kun kokoa on alkanut tulla.

Pipsa on lempeä ja varsin ihastuttava nuori neiti, joka olisi oikein sopivassa iässä aloittamaan tottelevaisuustreenejä. Pipsa etsiikin omistajaa, jolla ei sormi menisi suuhun saksanpaimenkoira-tyttöä kasvattaessa. Toki Pipsassa voi muitakin rotuja olla, mutta tyttö näyttää kovin sopivalta sekoitukselta lempeyttä ja määrätietoutta, sitä samaa, mitä toivomme löytyvän uudesta omistajastakin.

Jos haluat rinnallesi uskollisen ja lempeän ystävän, harkitsethan Pipsaa. Pipsa on valmis muuttamaan omaan pysyvään kotiin.