Rik

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

16.2.2013
Rik sai kodin Salosta.

27.1.2013
Rik pääsi kotihoitoon Tuusulaan ja odottaa vierailijoita partakarvat väpättäen.

Rik on kotihoitajan mukaan iloinen, leikkisä ja älykäs miehenalku. Autossa hoitokotiin matkustus oli pienelle miehelle melkoinen kauhistus, mutta uuden kodin ilot, kuten ruokakupin ja koirakaverit huomattuaan, ujous kaikkosi hyvinkin nopeasti. Rik on siis normaali, kiva, energinen miehenalku, jonka tulevaisuus näyttäisi vieläkin valoisammalta omassa kodissa.

13.1.2013
Lelukoira? Ei, kyllä se on Rik: suloinen pojanviikari, josta varttuu reilu ja rehti kaveri!

Olga sai avunpyynnön kolmen nuoren urospennun pelastamiseksi: erääseen perheeseen oli jäänyt lauma viisikuisiksi varttuneita poikapentuja, joita kukaan ei ollut halunnut itselleen. Pentujen kohtaloksi olisi koitunut enemmän tai vähemmän asianmukainen lopettaminen, jollei Olga olisi suostunut ottamaan poikia luokseen.

Rik on syötävän suloinen nuoren miehen alku, kuten ovat veljensäkin Rem ja Rik. Kaikki pojat ovat saaneet hienon, karkean turkin, joka lienee perintöä joltain terrieriltä tai kenties snautserilta. Pojat ovat kuitenkin aitoja viipurilaisia juhlasekoituksia, joten rotuperimä jää arvailujen varaan.

Rik mennä tepsuttaa pari numeroa liian suurilla tassuillaan iloisesti muiden Olgan koirien joukossa. Tassujen koosta voisi päätellä, että ihan koirankokoiseksi pojaksi Rik on päättänyt kasvaa. Rik etsiikin sellaista kotia, jossa halutaan tarjota nuorelle pojalle paljon liikuntaa ja muuta aktiviteettia, ettei poika pääse tylsistymään. Ja takuulla suunnitelmiin tulee kuulua myös vähän arkitottelevaisuuttakin, jotta kivan koirakansalaisen taidot tulisi pojalle haltuun.

Rokotustensa puolesta Rik olisi jo aivan valmis uuteen kotiin matkustamiseen, joten poika vain odottaa sopivan omistajan yhteydenottoa!