Roosa

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen, 50cm ja 13kg
Syntymäaika: 2011

25.6.2013
Roosa sai kodin Helsingistä.

5.2.2013
Roosa on noin puolitoistavuotias siro kaunis bambityttönen, joka on kotihoidossa Salossa.

Roosan kotihoitaja kertoo:
Roosa on alusta asti ollut arka, mutta ajan kanssa on hiukan rohkaistunut. Istuvat ja makaavat ihmiset eivät ole niin pelottavia kuin seisomassa olevat. Roosa jännittää kaikenlaisia sosiaalisia tilanteita ihmisten kanssa ja hoitopaikan perheenjäsenetkään eivät vielä ole saavuttaneet Roosan täyttä luottamusta. Roosa on kyllä kiinnostunut vieraista ihmisistä ja tulee varovasti katsomaan ja tilanteen ollessa otollinen saattaa jopa hiukan nuolaista ja antaa rapsuttaa.

Roosa kyllä ulkoilee aidatulla pihalla vapaasti ja tulee kutsusta luokse, mutta ei kosketusetäisyydelle. Koskettaminen vain jännittää aivan kamalasti. Herkuilla tytön saa lahjottua luokse ja sietää silitystä hetken. Roosa mielummin seurailee tilannetta turvallisen matkan päästä. Sohvalle ja sänkyyn kyllä tulee viereen makaamaan, mutta heti ihmisen noustessa luikkii muualle.

Toisten koirien kanssa Roosa tulee toimeen ja olisikin suotavaa, että tulevassa kodissa olisi vakaa ja turvallinen koirakaveri odottamassa. Roosa ei myöskään ole lapsiperheen koira, vaan tarvitsee rauhallisen kodin, jolla on aikaa ja halua panostaa Roosan arkuuteen. Roosan hoitopaikka sijaitsee maaseudulla: ihmis- ja autovilinään Roosa ei ole tottunut. Hihnassa tyttö kävelee nätisti, mutta tarpeiden tekeminen hihnassa jännittää. Hoitotoimenpiteet Roosalle saa tehtyä sujuvasti, kun vain ottaa koiran kiinni, Roosa alistuu niihin, eikä ole millään tavalla koskaan ollut aggressiivinen.  

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.