Hilda

Sukupuoli: narttu
Koko: <50 cm, 17 kg
Syntymäaika: 1/2012

25.6.2013
Hilda sai kodin Porista.

23.4.2013
Hildan varaus peruuntui, joten tyttö odottelee taas kovasti yhteydenottoja! Ulkoilusta nauttiva iloinen Hilda lähettää terveisiä kotihoidosta ja toivoo pian vieraita.

27.12.2012
Hurmaavalle Hildalle kuuluu hyvää. Hildasta on kotihoidossa muotoutumassa kiva yhdistelmä kainalossa rapsuteltavana viihtyvää sohvaperunaa ja vauhdikasta ulkoilijaa. Ulkoillessa Hilda on saanut olla vapaanakin ja pysyy kauniisti lähellä. Hihnassa Hildaa saattaa vielä jotkut asiat jännittää. Hoitotoimenpiteet ja muut koira-arjen perusasiat onnistuvat Hildan kanssa hyvin ja tyttönen toivoisi jo omaa kotia.

30.12.2012
Hildan kotihoitaja kertoo tyttösestään:
Suurimman alku jännityksen ja pelon ylitse ollaan jo päästy. Hilda on oikein mainio kotikoira. Sisäsiistiksi oppi nopeasti, hihnassa menee kiskomatta ja häntä heiluu ja rapsutuksista tykkää paljon. Lenkit ollaan tehty järvenjäällä ja metsissä, joissa Hilda saa juosta 8 metriä pitkän juoksutusliinan päässä. Silloin tyttö oikein vapautuu ja innostuu leikkimään Usman kanssa. Sisällä vieraita ihmisiä mennään piiloon ja uusiin ihmeellisiin asioihin tutustuu rauhassa nuuskien. Ulkoa kuuluvia ääniä joskus muristaan ja haukutaan Usman kanssa yhteen ääneen. Kissan kanssa osasi olla nätisti niin kauan, kunnes kissa lähti juoksemaan karkuun ja Hilda säntäsi perään. Usma on ollut suurena apuna, sen avulla Hilda rupesi meihinkin tutustumaan ja lenkkeilykin onnistui. Arkuus siis tulee silloin tällöin esille mutta perheen kesken osaa jo
rentoutua ja nukkua missä vain. Ja herkut maistuvat vaikka vähän pelottaisikin.

Hilda on kotihoidossa Jyväskylässä.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

----------------------------------------

30.10.2012
Hilda on viehättävä, ujo koiraneito. Se heiluttaa häntäänsä ihmisille vimmatusti niin, että koko koira on ihan mutkalla!

Hilda on kaunis nuori koira, joka on kooltaan melko pieni keskikokoinen.

Hilda on edelleen ihmiskontaktien puutteen vuoksi arka. Ystävällinen Hilda haluaisi toki mielellään luottaa ihmisiin mutta se ei ole varma, ovatko nämä luottamuksen arvoisia. Kuka auttaisi Hildaa luottamaan, tuntemaan olonsa turvatuksi ja nauttimaan elostaan?

17.5.2012
Hilda-tyttönen vähän kainostelee vieraita ihmisiä. Varovasti Hilda tulee nuuhkimaan kättä ja hakemaan herkkuja, mutta silitysyritykset päättyvät siihen, että Hilda siirtyy tarkkailemaan tilannetta muutaman metrin päähän.

Pennut saavat tarhalla valitettavan vähän ihmiskontakteja. Toki koirien hoitajat käyvät tarhalla päivittäin, mutta kun yksistään siinä aitauksessa, missä Hilda kavereineen asustaa, on parisenkymmentä pentua, jää varovaisempien pentujen huomiointi helposti vähäiseksi.

Hilda on onneksi kuitenkin hyvin kiinnostunut ihmisistä, vaikkei silittämisestä pidäkään. Kaappasin Hildan syliini sen viilettäessä ohitse ja hyvin kiltisti ja rauhallisesti tyttö jäi siihen. Jotta Hilda pääsisi rohkaistumaan ja tottumaan normaaliin kotielämään, olisi tärkeää, että tyttö löytäisi kodin mahdollisimman pian. Hilda vaikuttaa hyvin kiltiltä ja rauhalliselta pennulta, josta todennäköisesti kasvaa keskikokoinen koira aikuisena.

Hilda tarvitsee omistajan, jolla on aitoa halua paneutua aran pennun sopeuttamiseen ja mieluiten myös aiempaa kokemusta aroista koirista. Hilda arvostaisi varmasti myös kovasti, jos kodissa olisi toinen, reippaampi koira jo odottamassa. Hilda voisi muuttaa Suomeen vaikka heti, joten tyttö odottaa vain sitä oikeaa omistajaa.

Katso video Hildasta:

Viipurin koirat - Hilda