Viljami

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2012

4.4.2013
Viljamilta terveisiä:

"Viljami on ensimmäisen viikon aikana sopeutunut hyvin perheeseemme. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien Viljami on ollut rauhallinen ja nukkunut yönsä hyvin. Sisäsiistiksi Viljami ei ole ihan vielä oppinut, ja yhdet pissat päivässä Viljamilla tulee sisälle, mutta kakat ovat aina tulleet ulos. Viljamille oli hommattu valmiiksi leluja ja puruluita, ja niiden parissa se on hyvin viihtynytkin, tietysti muutamaa lasten pehmolelua on täytynyt hieman maistella. Viljami on myös syönyt hyvin, ja pojan vatsakaan ei ole mennyt sekaisin, vaikka matokuurikin on jo nautittu.

Viljami myös tykkää lapsista kovasti ja viihtyykin kotona lasten kanssa. Ulkona eritoten pienet lapset kiinnostavat kovasti, jopa enemmän kuin toiset koirat. Viljamilla on ollut pientä yskää ja nuhaa, mutta sekin alkaa jo helpottamaan. Viljami on jo oppinut istumaan käskystä ainakin silloin, kun herkkupaloja on tiedossa. Yksin Viljami ei ole vielä jäänyt, ja poika jääkin oven taakse ulisemaan, jos joku lähtee pois kotoa, mutta lopettaa ulinan, kun tajuaa, että kotona on vielä joku."

28.3.2013
Viljami sai kodin Helsingistä.

3.3.2013
Viljami on pieni, reipas miehen alku, jolla on suloiset hapsut korvissa ja sydämessä suuri murhe. Viljami lienee ei-toivottu lapsonen, joka syntyi kylmän kolkutellessa kotinurkkia.

Hetken Viljami sai lämmitellä kodissa ja elää emonsa kanssa turvallista elämää, mutta pian koirapoika pistettiin kylmästi pakkaseen. Viljamin onneksi joku hyväsydäminen kulkija poimi Viljamin kyytiinsä, kuljetti kotiinsa ja seuraavana päivänä tarhalle.

Viljami on kiva nuori mies, joka aluksi vähän arkailee, mutta namien voimalla tulee pian iloisena hakemaan tarhavieraiden nameista osuutensa. Viljami on sirutettu ja rokotettu ja näin ollen valmis jo matkaamaan omaan kotiin.    

Viipurin koirat - Viljami

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.