Lucia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

4.7.2013
Lucian oma koti löytyi Vantaalta.

27.4.2013
Kaunis Lucia on täynnä elämäniloa: kesä tulee, ja toivottavasti sen mukana myös oma koti!

Lucia ja sen sisarukset LeeviLinusLudwigLydiaLilja ja Laventeli tuotiin Irinan tarhalle kodista: vaikka seitsikko on erittäin kaunista ja persoonallista porukkaa, ei emon omistaja ollut jaksanut nähdä vaivaa kotien etsimiseksi pennuille, vaan hän oli kyydinnyt koko porukan tarhalle. Irinan läksytysten saattelemana omistaja lähti kotiin, ja ehtona pentujen ottamiselle tarhalle oli se, että omistaja käy sterilisoimassa emokoiran heti vain kuin mahdollista.

Lucia on hyvin ystävällinen ja varsin rauhallinen tyttö. Kun astumme aitaukseen, juoksee Lucia etunenässä meitä tervehtimään. Rapsutukset kelpaavat Lucialle paremmin kuin hyvin, ja herkut ne vasta maistuvatkin!

Ihan tossukka tyttönen Lucia ei ole, sillä tyttö komentelee mielellään muita pentuja. Ei mitenkään liian rajusti tai jatkuvasti, mutta jos joku toinen pentu ei Lucian mielestä käyttäydy asiallisesti, kertoo Lucia asian pentukaverille äkkiä.

Seurallisena ja reippaana tyttönä Lucia arvostaisi sellaista omistajaa, joka haluaa ja jaksaa panostaa koiran kanssa olemiseen, liikkumiseen ja kouluttamiseen. Parin kuukauden innostus ei riitä mihinkään, vaan Lucian kanssa tulee pystyä kulkemaan seuraavat yli kymmenen vuotta. Jos uskot voivasi sitoutua sataprosenttisesti tämän kauniin tytön kanssa elämiseen, odottelee Lucia yhteydenottoasi!

Katso video Luciasta sisaruksineen:

Viipurin koirat - Lucia & Ludwig

Viipurin koirat - Laventeli, Linus, Ludvig, Leevi & Lucia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.