Piatnashka nyk. Inari

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suurehko (60 cm, 28 kg)
Syntymäaika: n. 2009

2.4.2013
Inari löysi uuden kodin ja muutti sinne viettämään mukavia, koiramaisia päiviä.

Neljävuotias Inari etsii Kuusankoskella uutta kotia ajanpuutteen vuoksi. Olisiko sinulla aikaa tälle täydelliselle tytölle?

8.3.2013
Inarin nykyinen koti kertoo:
"Inari on kaunis ja hyväkäytöksinen tyttö. Käytös sisätiloissa on rauhallista, ei varastele ruokaa eikä tee tuhojaan. Sisäsiisti. Omalla, aitaamattomalla pihalla on pysynyt ilman valvontaakin. Lenkillä voi myös pitää vapaana, tulee luokse heti kutsuttaessa. Hihnakävely on
moitteetonta, ei vedä eikä rähjää. Toisten koirien ja ainakin oman kissan kanssa tulee hyvin toimeen. Lapsiin ei ole tottunut, mutta sukulaisten lapsiin on kyläreissuilla suhtautunut hyvin.

Inari on pääosin reipas, mutta luonteessa on säilynyt tietty varovaisuus ja herkkyys. Vieraisiin suhtautuu aluksi varoen, etenkin miehiin. Äkkinäisiä liikkeitä kavahtaa. Inari on äärimmäisen herkkä aistimaan ihmisen kulloisenkin mielialan.

Hoitotoimenpiteet (kynsien leikkuu, pesut) sujuvat hyvin, vaikkakaan harjaamisesta ei pidä. Inari rakastaa metsälenkkejä, uimista ja hyvää ruokaa. Autossa ja veneessä matkaaminen luonnistuvat hyvin. Inari käyttää nenäänsä mielellään, todennäköisesti nauttisi suuresti esimerkiksi jäljestämisestä. Inari tarvitsisi omistajan, jolla olisi sille paljon aikaa. Tyttö on tosin vähään tyytyväinen, mutta nauttisi suuresti ihmisen jakamattomasta huomiosta. Omakotitalo olisi varmaan Inarille sopivin asumismuoto, mutta sopeutuvainen tyttö pärjää varmasti myös muualla. Omaa pihaa vahtii haukkuen, ei kuitenkaan louskuta turhia.

Inarilla ei ole allergioita ja muutenkin on ollut täysin terve. Rokotukset on juuri päivitetty.