Viola

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

2.11.2013
Violan (nyk. Luna) kuulumisia:

"Niin sitten haettiin Sipoosta pieni ja haiseva pentu! Ensimmäinen pesu oli pakko suorittaa jo eka iltana, mutta Luna otti sen rauhallisen ihmetellen.

Luna on suhtautunut elämän muutokseen rennosti ja luottavaisesti. Muutamia kertoja  pentu on kyllä ulissut ryttyinen kaulanahka tutisten yksin jäädessään, mutta harjoittelun myötä eroahdistus on helpottamassa. Ulkoilut aloitettiin maltillisesti sisäpihalta käsin, ja rauhalliseen tahtiin ollaan totuteltu liikenteen ja kadun ääniin. Toisella viikolla Luna uskaltautui jo kadun puolelle, ja olemmekin tehneet pieniä tutkimusmatkoja lähi-ympäristössä. Luna rakastaa ihmisiä ja haluaisikin tervehtiä jokaista vastaantulijaa!

Ensimmäisen viikon aikana Luna oppi tunnistamaan nimensä, odottamaan ryntäilemättä ruokakuppia (tiettyyn rajaan saakka) ja istumaan pyydettäessä. Luna rakastaa omia lelujaan ja omaa pikku petiään. Namit on suurta herkkua, ja paras leikki on ETSI-leikki; nameja piilotellaan eripuolille asuntoa ja supernuusku Luna löytää kaikki! 

Luna on kasvanut, ja turkki alkaa kiiltää ja sen väri tummua. Välillä tuntuu, että koira vaihtaa väriä harva se päivä! Lunasta on kuoriutumassa oikein kaunis ja pirteä nuori neiti. Ennen kaikkea se on sydämellinen ja viisas koira!

Yhdessä kuvassa Luna näyttää vähän Harry Potterin kotitontulta Dobbyltä! Se on hämillään, kun ei saanutkaan syödä mandariinin kuoria pöydältä :).

Kaikkea parasta syksyyn ja erittäin suuri kiitos kaikesta!"

16.10.2013
Viola sai kodin Helsingistä.

10.9.2013
Viola on hurmaavan kaunis ja myös mukavan reipas ja iloinen pentu. Näihin silmiin katsoessa ei juuri muuta voi kuin huokaista syvään.

Viola ja sen sisarukset Viena ja Verneri oli hylätty Irinan tarhalle elokuussa. Kaikkiaan pentuja oli viisi, ja ne olivat hyvin likaisia ja huonokuntoisia. Pian tarhalle jättämisen jälkeen sisaruksista kaksi menehtyi, mutta kaikeksi onneksi Viola sekä Viena ja Verneri selvisivät ja alkoivat vahvistua.

Viola vaikuttaa ystävälliseltä ja vielä aika rauhalliselta pennulta. Tilanteen ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä jokseenkin varmaa on, että tytön energiamäärä vähintään tuplaantuu, kunhan se pääsee kahdenkymmenen muun vilkkaan pennun joukosta omaan kotiin ja oman omistajansa silmäteräksi. Tämä tyttönen tuleekin varmasti arvostamaan omistajaa, joka jaksaa harrastaa muutakin kuin sohvalla löhöämistä! Ihan varmasti uuden omistajan tulee olla valmis peruskoulutukseen, reippaisiin lenkkeihin ja muuhun aktivointiin, jotta Viola voisi sitten iltaisin kellahtaa tyytyväisenä petiinsä ja huokaista onnellisen koiran syvän huokauksen.

Violan arvioidaan syntyneen kesäkuussa 2013. Tyttö on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolessa välissä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.