Hissu

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm, 15kg)
Syntymäaika: 8/2012

15.7.2013
Hissu sai kodin Helsingistä.

1.7.2013
Hissu pääsi kotihoitoon turvaan. Pikkuneiti odottaa kotiehdokkaiden yhteydenottoja Järvenpäässä. Kaikenlaisia koiria nähnyt kotihoitaja kehuu Hissua ihanaksi ja helpoksi koiraksi. Hissu rakastaa hoitotätiään ja seurailee mielellään mukana arjen touhuissa. Vaikka Hissu tuleekin hyvin toimeen hoitopaikan muiden koirien kanssa, rakastaa se myös ihmisten seuraa, eikä koirakaveri liene välttämättömyys. Hissu on rohkaistunut, eikä esimerkiksi pelkää liikennettä. Tyttönen ei ole myöskään kova haukkumaan, ei ulkona eikä sisällä.

17.6.2013
Hissua kiusattiin tarhalla kovasti ja tästä muistona pieni tyttö on hieman rupinen ja luonteeltaan varovainen. Kotihoidon turvassa Hissu on näyttänyt myös leikkisämmän puolensa ja rohkaistuu päivä päivältä. Hissu nauttii kovasti jo rapsutuksista ja tutustuu kotikoiran arkeen kivassa koiraseurassa. 

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

______________________________________________________

18.5.2013
Nimensä mukaisesti Hissu on vähän hissukka, mutta namien voimalla tästäkin kiltistä tytöstä saa nopeasti kaverin!

Hissu on hyvin kiltti ja ystävällinen tyttö. Se on kuitenkin jäänyt aitauskavereitaan selvästi pienemmäksi, mikä on aiheuttanut sen, että Hissu jää helposti muiden kiusattavaksi. Hissu onkin katsonut parhaaksi olla kilpailematta muiden koirien kanssa sen enempää ihmisten huomiosta kuin herkuistakaan. Mutta kun tyttöön keskittyy ja tarjoaa sille erikseen herkkuja, kipittää Hissu uteliaasti luokse ja hakee herkut käsistä, hypäten vielä oikein vasten, että varmasti saa itselleen tarkoitetut tuomiset.

Hissu on siis ujo tyttö, mutta se suhtautuu ihmisiin kuitenkin positiivisesti ja uteliaasti. Hissu tulee tarvitsemaan aikaa sopeutumiseen, ja voi olla, että se jää vähän varovaiseksi koiraksi. Mutta silti tästä herkästä ja kiltistä tytöstä kuoriutuu varmasti vielä hieno koirakaveri jollekin, joka jaksaa panostaa tarhalla varttuneen ja vähän ujon tytön sopeuttamiseen.

Hissu jää kohtuullisen pieneksi keskikokoiseksi koiraksi: korkeus lienee noin 45 cm, ja painoa on korkeintaan 15 kg.

19.11.2012
Aluksi Hissu-tyttö vähän ujosti katselee vieraita, mutta hetken tutustumisen jälkeen tässä tytössä piisaa vauhtia!

Eräs viipurilainen nainen oli saanut yllättyä kovin ikävästi: heittäessään roskapussia jäteastiaan tuijotti häntä laatikon pohjalta neljä pelokasta silmäparia. Neljä lähes identtistä sisarusta, Hetta, Henni, Hissu ja Hessu, oli julmasti hylätty roska-astiaan. Pentujen onneksi ne huomattiin ennen jäteauton tuloa, ja Irina joutui taas täyttämään tarhaansa neljällä uudella kodittomalla pennulla.

Siskokset Hetta, Henni ja Hissu ovat niin saman näköisiä, että lähes suurennuslasilla saa tytöistä etsiä eroja. Hissu on vähän nimensä mukainen hissuttelija: hieman hitaasti uusille asioille lämpenevä, mutta sen jälkeen, kun ihmiset ja asiat on hyviksi havaittu, ei vauhtia ja iloa tästä pennusta enää puutu!

Aivan kuten sisaruksensakin, Hissu etsii sellaista kotia, jonne kaivataan reipasta lenkkikaveria ja ehkä vaikka koirakoulunkin saloihin tutustuttavaa koirakaveria. Hissun arvioidaan syntyneen elokuun puolessa välissä, ja koko sisarusparvi olisi valmis muuttamaan omiin koteihinsa marras-joulukuun vaihteen tienoilla.

Viipurin koirat - Hissu