Olgan Tim

SUOMESSA
Sukupuoli: uros, kastroitu
Koko: pienehkö keskikokoinen, 15 kg
Syntymäaika: 12.6.2012

28.9.2013
Tim-poikaa onnisti ja se pääsi muuttamaan uuteen, omaan kotiin!

1.9.2013

Tim lähettää kaikille koiraa etsiville syysterkut ja märät kuolaiset koirapusut. Tämä mukava kaveri on hieman ihmeissään miksei hänenlaisensa sirosäärinen atleetti kiinnosta ketään. Todisteeksi upeasta ulkomuodosta Tim lähetti muutaman uuden poseerauskuvan itsestään syksyisessä luonnossa. Tim halusi myös kertoa, että kotihoitopaikassa on perhe palannut lomien jälkeen töihin ja opiskeluiden pariin ja pitkätkin yksinolot ovat sujuneet hienosti. Tim on myös melko hiljainen tapaus, eikä hauku kerkästi.

25.7.2013
Tim muuttu päivä päivältä kotihoidossa mukavammaksi kaveriksi. Miehet eivät enää niin paljon aina pelota ja poika on muutenkin saanut enemmän itseluottamusta ja nauttii elostaan täysin rinnoin. Ahneus on käytetty hyödyksi koulutuksessa ja Tim onkin opetellut ansiokkaasti esimerkiksi kaunista hihnakäytöstä. Tim on valmis muuttamaan omaan loppuelämän kotiin missä olisi aikaa antaa rapsutuksia ja huomiota, mutta myös jaksamista pitkille lenkeille.

Viipurinkoirat leikkimässä. Timi ja Usma.

1.7.2013
Timi on kaunis ja vauhdikas poika, jonka rintaa koristaa komea sydänkuvio. Timi muutti kodistaan hoitopaikkaan odottamaan yhteydenottoja. Timi on ottanut muutoksen hyvin, mutta toki jotkin asiat vaativat hieman totuttelua. Timillä on hoitopaikassa kaverikoira ja voi olla, että Timistä leikkitoveri olisikin mukava lisä uudessa kodissa. Timin leikit tosin voivat olla välillä vähän rajuja ja uudelta siskolta tai veljeltä vaaditaan rauhoittelutaitoja.

Kuten kuvista näkyy, Timi viihtyy hyvin mökillä ja mukana kaikissa kesän touhuissa. Timillä ei ole kovasti riistaviettiä, eikä sitä ole metsän eläimet kiinnostaneet. Timi on vielä nuori ja vähän kuriton ja ketteränä tyyppinä esimerkiksi esille jätetyt herkut katoavat helposti. Fiksu poika oppii kuitenkin joka päivä enemmän käytöstapoja. Timi on uskollinen ja ihana kaveri, mutta kuten monet viipurilaiset, se suhtautuu aluksi epäillen vieraisiin miehiin. Timi ei yritä purra, mutta ilmaisee pelkonsa haukkumalla. Myös lapset ovat Timistä vielä vähän jännittävä juttu eikä poika sovikaan ehkä ihan pienimpien seuraan, vaan pärjäisi paremmin isompien lasten kanssa.

20.5.2013
Timin nykyinen koti kertoo:
"Timi on iloinen, hyvin energinen, leikkisä, kiva lenkkikaveri, voi tehdä todella pitkiä lenkkejä ja nauttii siitä paljon. Energiasta huolimatta poika rakastaa myös köllähtää emännän viereen sohvalle ja nauttii rapsutuksista. Toisten koirien ohituksen menee yleensä hyvin, riippuen vastaan tulijasta, jos toinen on epävarma tai rähisee niin Timi myöskin sanoo oman sanansa. Mutta pääosin Tim haluaisi vaan tutustua kaikkiin ja päästä leikkimään. Koirapuistossa ollaan käyty vain muutaman kerran ja siellä tullut toimeen hyvin, ainakin jos on vaan muutama koira. Hihnassa Tim kävelee yleensä hienosti, välillä kun on kovin innoissaan, saattaa hieman vetää, varsinkin kun lähdetään ulos ja palataan kotiin. Tuntuu että energia ei tältä pojalta kovin helpolla lopu.

Tapakasvatus on hieman vielä kesken, mutta uskon että hyvissä käsissä joku saa tästä varsin hyvän ja uskollisen koiran. Tim tuntuu olevan kovin reviiritietoinen, eli kaikki uudet tulijat haukutaan ensin ja kunhan on saanut nuuskia ihmisiä omassa rauhassa, niin alkaa luottamaan ja on kyllä kaikkien kaveri. Alkuun asuimme kerrostalossa ja nyt paritalossa. Naapurit ovat sanoneet että saattaa haukkua hetken kun lähden töihin, mutta sitten loppupäivä on rauhallista.

Timi olisi oiva kaveri esim. toiselle kiltille koiralle, mutta menee myös yksinään kunhan on tarpeeksi aktiviteetteja. Ei kissakotiin. Timi on saanut muutaman loven korvaansa kiusattuaan kissoja, mutta sehän vaan komistaa poikaa ;)

Näinköhän pojassa on jotain whipettiä kun kroppa kovasti sitä muistuttaa. Kun pääsee vapaana juoksemaan niin vauhti on aivan mahtava ja tykkää hyppiä aitojen yli. Eli kotona portti ei ole toiminut.

Timi painaa n. 14 kg ja on steriloitu pari kuukautta sitten.

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

18.11.2012
Tim on adoptoitu.

---------------------------------------------

15.9.2012
Tim on vilkas ja iloinen terrierisekoitus, jonka lempipuuhaa on isojen kuoppien kaivaminen ja leikkihetket toisten pentujen kanssa.

Tim ja sen sisarukset Toma ja Tuli syntyivät Olgan tarhalla 12.6.2012. Pentujen emä Gera oli tuotu Olgalle vain muutamaa päivää ennen synnytystä, eikä Olga hennonnut kieltäytyä viimeisillään olevalle nartulle paikan tarjoamisesta. Niinpä Gera pääsi tekemään pesää ja valmistautumaan suureen urakkaan, jonka tuloksena kolme tuhisevaa pentua näki päivänvalon.

Tim on veljeään Tulia aavistuksen ujompi poika, mutta uteliaisuus voittaa Timinkin aina äkkiä, eihän poika halua jäädä ihmisten huomiosta paitsi! Tim on vilkas ja iloinen poika, jonka lempipuuhaa on kuoppien kaivaminen pihalla, toisten pentujen jahtaaminen, pienet painileikit ja lopulta tietysti nukahtaminen ihanaan pentukasaan keskelle pihaa.

Timin emo Gera on pieni, noin kymmenkiloinen terrierisekoitus. Timinkin suonissa virtaa siis eloisaa terrierin verta, joten ihan pelkäksi sohvankoristeeksi ei tästä pojasta tule olemaan. Koska pentujen isästä ei ole tietoa, voi Timistä kasvaa emoaan selvästikin isompi aikuisena. Tim on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolen välin jälkeen.