Baby

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 2011

30.1.2013
Babyn kuulumisia omasta kodista:

"Baby-tyttönen tuli meille 10.01.2013. Alku oli vähän tutustumista muihin kodin eläimiin: koira Roki, 9,5 vuotta ja kissa Papu, 4 vuotta. Hyvin on kaikki alun hankaluuksien jälkeen alkanut menemään. Alkuun Baby koitti pomottaa niin eläimiä kun ihmisiäkin, mutta on nyt kyllä oppinut, että kuka on se pomo. Nyt Baby nauttii olostaan ja leikkii niin Papun kuin Rokin kanssa, vaikka meidän vanhus ei oikein pysy mukana, kun nää kaksi alkaa juosta. Viikon verran alussa tuli pissat ja kakat sisälle ennen kuin oppi, että ne tehdään ulos. Olemme kaikki kiintyneet jo Babyyn, kyllä se tuo iloa päiviin kaikilla hassuilla tempuillaan ja katseellaan."

10.1.2013
Baby sai kodin Suomesta.

8.11.2012
Pörröinen Baby näyttää lelukoiralta, mutta kovin aito pikkukoira löytyy pehmoisen turkin alta. Pikkuinen Baby oli otettu perheeseen lapselle vähän kuin leluksi. Mutta eihän yksikään elävä olento saa eikä halua olla leikkikalu, joten pian perhe joutui huomaamaan, että pienestä koirasta onkin huomattavasti enemmän vaivaa kuin he kuvittelivat. Vuoden jälkeen he kyllästyivät olentoon, joka kaipaakin pelkän sylissä istumisen lisäksi ulkoilua, turkinhoitoa ja tapakasvatustakin. Kyllästynyt perheen äiti ajoikin eräänä päivänä Olgan portin taakse, koputteli siellä aikansa ja tyrkkäsi sitten lyhytsanaisesti pikkukoiran portin raosta Olgan syliin.

Baby on varmasti jotain aristokraattista sukua: onko siinä tiibetinspanielia vai kiinanpalatsikoiraa, sitä ei tarina kerro, mutta ulkonäöstä ja luonteesta ei voi erehtyä.

Baby oppi kodissaan kulkemaan hihnassa, ja Olgan luona Baby on osoittautunut mutkattomasti toisten koirien ja kissojen kanssa toimeentulevaksi. Joten jos iloisen pikkukoiran paikka voisi löytyä kotoasi, odottelee Baby vain yhteydenottoasi!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.