Banjo

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 4/2012

28.3.2013
Banjo sai kodin Halikosta.

17.12.2012
Banjo pomppii kuin kenguru, mutta rauhoittuu heti rapsutuksia saadessaan. Fiksu ja filmaattinen Banjo etsii arvoistaan kotia tositarkoituksella!

Banjo erottuu edukseen nuorisoaitauksessa, missä moni sen ikätoveri intoutuu hiukan liikaakin repimään tulijoiden takinhelmoja ja hupparinnyörejä. 

19.9.2012
Banjo on lempeä ja leppoisa nuorimies. Hassumpia korvia saa etsiä, mutta eihän ne korvat poikaa pahenna.

Banjo oli tallustellut yksinään jo muutamia viikkoja Viipurin torin laidoilla, kun Irinalle soitettiin ja pyydettiin korjaamaan poika parempaan talteen. Ehkä Banjo oli hankittu kesällä jonkun perheen lapsia ilahduttamaan, mutta kun poika kasvoi ohi suloisimmasta pentuajastaan, laitettiin se kadulle selviytymään miten taitaa.

Banjo on varsin leppoisan oloinen poika. Se viilettää muiden pentujen joukossa iloisesti ja itsevarmasti, mutta kuitenkin kovin hyväntahtoisesti: tämä poika ei takuulla haluaisi pahaa kärpäsellekään. Vieraatkin ihmiset ovat kovasti Banjon mieleen, saahan niiltä yleensä herkkuja tuliaisena ja paljon rapsutuksia kaupan päälle.

Banjon arvioidaan syntyneen huhtikuussa 2012. Banjon rokotukset ovat jo kunnossa, joten hassukorvainen poika voisi valloittaa uudet kotikulmansa vaikka heti.

Katso video Banjosta:

Viipurin koirat - Banjo

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.