Myytti

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

15.3.2013
Myytille löytyi uusi koti.

26.2.2013
Ihana Myytti-pentu etsii uutta kotia, koska talouden toinen koira stressaantui perheenlisäyksestä.

Myytti etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Perheen toinen koira ei pennun kanssa pärjää, joten Myytille on parempi löytää uusi koti. Myytti on mukava, kiva ja reipas pentu, joka tulee toimeen toisten koirien, kissojen ja lasten kanssa ja on eläinlääkärissä terveeksi todettu.

20.1.2013
Myytti-tytöstä on kuoriutunut oikein reipas ja iloinen tyttö! Häntä heiluen se juoksee jokaista tulijaa vastaan ja tekee kaikkensa saadakseen huomiota.

Myytti on todella mukava pentu: avoin, iloinen ja reipas. Alku-ujostelut ovat siis mennyttä elämää ja Myytti nauttii täysin rinnoin kaikesta saamastaan huomiosta. Sen turkin väri on hyvin kaunis ja erikoinen: tästä tytöstä kuorituu vielä kulmakunnan kaunotar, kunhan Myytti vain ensin pääsee uudet kotikonnut valloittamaan.

Katso video Myytistä:

Viipurin koirat - Myytti

6.1.2013
Kaunis Myytti on vielä vähän ujo tyttö, mutta eiköhän tästäkin tytöstä vielä kuoriudu eloisa ja iloinen vipeltäjä.

Myytti-parka oli jätetty Irinan tarhalle eräänä talvisen aamuna. Tarhan portit oli juuri avattu, kun eteen kurvasi auto, josta nostettiin pieni nyytti Irinan syliin. Tuojan mukaan pentu oli löytynyt kadulta, mutta liekö se oikea totuus. Onneksi Myytti-nyyttiä ei kuitenkaan hylätty lumihankeen, vaan se saa mahdollisuuden etsiä uuden kodin Irinan tarhan kautta.

Myyttiä suloisempaa pentua saa etsiä. Ihanat, vähän totiset nappisilmät ja upean harmaa ja silkkinen turkki takaavat, että tätä pentua ei voi katsoa vähän huokailematta. Mutta suloisuuden ei pidä antaa hämätä: kyllä Myytistäkin vielä kunnon teinikoira varttuu!

Vielä Myytti-tyttönen on vähän ujo, mutta kukapa ei olisi, kun joutuu yhtäkkiä kymmenien muiden pentujen keskelle tarhalle. Ihmiset kuitenkin kiinnostavat tyttöä kovasti, ja tietenkin myös toisten pentujen kanssa leikkiminen on kovasti tyttösen mieleen. Myytti on jo saanut kaikki tarvittavat rokotukset, ja tyttö voisi muuttaa uuteen kotiin jo pian!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.